Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mötte upp Felicia efter skolan och tog en fika. Var föör längesen vi träffades vilket resulterades i att vi pratade konstant i tre timmar och catchade upp om allt möjligt, var super mysigt! Nu ska jag försöka ta tag i lite plugg innan jag lägger mig och imorgon kommer även Kevin hit.

Likes

Comments

Blev gomiddag igår med Vickans vilket var supermysigt. Har just komit hem från en löptur och gjort mig klar för att dra ner på stan med Angelika. Blir säkert super eftersom det var ett bra tag sen vi umgicks bara vi. Annars blir det nog att ta nått vinglas ikväll.

Likes

Comments

Fashionablefit supersnygga nya kollektion för NLY SPORT, hittat både tights och linnen jag tänkt klicka hem.

Likes

Comments

Om 18 dagar sitter vi på flyget mot Barcelona och om 24 är vi påväg till Marrakech. Längtar så mycket och kommer säkert bli en  super resa! Inte heller helt fel att slippa Piteå och Kylan i två veckor.

Likes

Comments

Trots att jag var tveksam på utgång igår pg.a av vars det höll till hade jag faktiskt en super kväll! Var glow in the dark tema och dansade till fötterna började värka. Idag mår man dock som man förtjänar så blir en lugn dag idag. Åkte även till Luleå i fredags och mötte upp Lovisa och Jocke, jag och Loivsa satte oss på Espresso House och fikade och catchade upp i nån timma innan jag tog bussen hem. Var riktigt mysigt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Har äntligen fyllt 18 och trots att jag längtat hur lycket som helst så är skillnaden inte särskilt stor, men skönt såklart! Har blivit firad av både vänner och släkt och  fått en massa fint. Kevin är också här och hälsar på och annars har det blivit utgång, bowling, middag på stat och en massa sushi den senaste veckan.  

Likes

Comments

Efter en kort skoldag satte jag mig på bussen till Luleå. Mötte där upp Sofi och kollade runt på lite affärer, fikade och gick på matmässan som hålls där varje år.
Kom precis hem från stan, har kollat lite presenter och fikat. Ikväll ska jag vara med Felicia, Niklas och Jonte. Tror det blir fotboll och efter det så får vi se vad vi hittar på!

Likes

Comments

​Trots väldigt mycket jobb och att vädret inte levererat i år har jag haft en fantastiskt rolig sommár!

Likes

Comments