Dessa gjorde jag på mig själv i förrgår. Inte gjort naglar på ett tag, inte orkat. Det tar ju sin tid att göra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kvällen igår var lyckad. Hade jättekul, lite trögt i början men senare, ojojoj vad kul! Sjöng, dansade, drack, spelade och bara njöt av underbara människor. Var hemma runt 03:30, sen raka vägen till sängen för att sova.Likes

Comments

Sitter i vår ena sköna fåtölj och myser med min bäbis. Så mysigt!
Simon kommer nu snart, han har varit och tränat. Juliana kommer även snart med. Får se vad vi hittar på. Men ikväll vet jag vad vi ska hitta på, vi ska i väg och festa hos en kompis!

Likes

Comments

Hoppas ni alla hade en bra nyår, det hade jag i alla fall. Trevligt sällskap, god mat och hade jätte kul!
2014 var ett bra år, fyllde 18, tog körkort, firade 2 år ihop med min älskling, var på Rhodos, gjorde min första tatuering som jag velat göra i 4 år (den är för min farmor), kommit mycket nära en vän som nu är min bästa vän och en annan massa skoj. 2015 tror jag allt kan bli minst lika bra om inte bättre, tar ju studenten och allt!!!! Längtar sjuk mycket till det.Likes

Comments

Inte bloggat på ett tag kan man ju säga, hehe. Haft lite mycket att gör och tänka på nu den sista tiden. Skolan och jobbet tar tiden och orken för en. På fredag går man ju på sista jullovet, härligt härlig. Det är mycket behövligt kan jag ju säga. 

Precis suttit och skrivit mitt CV som jag ska ha till Irland. Ska dit och praktisera i Mars. Längta jätte mycket och det kommer bli super kul tror jag. Pratat med andra som varit där och praktiserat och dem har sagt att det var riktigt kul och en resa man inte kommer till att glömma. Likes

Comments

​Hostar som bara den! Igår hostade jag så mycket att jag tillslut fick ont i huvudet och det släppte ju inte för ens inatt när jag sov. Det är ju skönt, men hostar lika mycket idag som igår. Usch för att vara sjuk... 

Kom 15 minuters försent till första lektionen idag tyvärr... Orkade inte upp idag riktigt och sov hos Simon inatt och det tar 10 minuter med bil till skolan från honom.  

Likes

Comments

Herregud säger jag bara! Att man som människa kan göra så som du gjort nu. Att man ens har stake till att vänta så länge med att berätta något. Hade jag varit du, hade jag skämts sönder. Pinsamt värre!


Likes

Comments

Asså att det ska vara så himla svårt, så svårt att ni inte fatta.
Likes

Comments

​Piggnade till fredags kväll så jag kunde jobba i lördags. Jobbade mellan 09:45 till 14:00, sedan var det att bara skynda sig hem och slänga i sig mat, byta om och göra sig i ordning. Vi skulle nämligen på 40-års kalas för min fasters man. Till en början var det inte så himla kul att vara där, men närmare midnatt så blev det bara roligare och roligare. Skrattade sjukt mycket den kvällen! Dagen efter, alltså igår/söndags, var det att kliva upp tidigt och köra hem bror min och Simon. De hade nämligen matcher att spela. Varför jag fick köra hem dem var för att vi stannade över natten i Jälluntofta i en stuga. Det är på en camping och mina föräldrar har vinter säsong med husvagnen där, samt min faster med fam. 

Jag ville följa med Simon och tittat på hans match som skulle spelas i Jönköping. Kunde inte åka med dem för att han och hans pappa körde inte egen bil, det var något fel på den, så dem åkte med en annan i laget. Så jag frågade Simons faster om jag fick åka med dem, ,men de skulle tillslut inte åka för det uppstod en grej. Men kan ju säga att det var tur att jag inte åkte! Matchen skulle börjat 15:00, när klockan var 15:40 skrev Simon till mig, "Blir ingen match, inga domare". Då hade inga domare dykt upp, så det var ju bara för dem att ta av sig all utrustning och åka hem. 

Tack vara det fick jag ju hem han tidigare så att vi kunde mysa mer. Så när han kom hem till mig åt vi, snackade lite med mina föräldrar och sen åkte vi hem till honom och sov där. 

Just nu sitter jag i skolan och har sjukt ont i halsen, hostar en del och nyser en massa. Helt frisk är jag inte än. 


Likes

Comments


Likes

Comments