Header

Allmänt

Kommer ni ihåg att jag skulle hämta mina nya glasögon för typ två veckor sen? Ja haha när vi var i butiken hade för att hämta ut dem så var glaset tyvärr repat så kvinnan i butiken ville inte ge ut glasögonen i det skicket till mig, vilket var tur. (Vem vet....någon annan kanske hade gett mig de ändå.) Så hon beställde nya till mig. Nu. Efter typ hundra år senare kom dem, så pappa hämtade ut dem igår. Can we just take a moment to appreciate how gorgeous they are!! Älskar dem! Hahah farsan gillade dem så mycket att han själv funderade på att beställa likadana... please don't hahah.
Vad tycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen

Heej!
Efter skolan åkte jag raka vägen till min moster Diana i Solna som bjöd över mig, brorsan och min andra moster Romina till en mini taco middag. Så mysigt:)
Det är alltid lika roligt att umgås med dem och helt ärligt kunde det inte bli bättre efter en lång dag i skolan. Men vi ska alldeles strax röra oss hemåt...så synd att det är skola imorgon, annars hade vi kunnat stannat kvar längre men men.
Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Dagen

Hej fina!
Det var en chill dag i skolan med bara två lektioner, dock va dem långa men tycker inte att det kändes eftersom det vi höll på med va fett kul! Har inte gjort något liknande förr så det va extra kul att lära sig nya saker och bara få var kreativ :)

Längtar att få komma hem, byta om till mjukis, mysa ner mig i soffan och fortsätta att läsa boken jag påbörjade imorse som heter Att älska i nöd och lust. Kommer ihåg hur mycket jag hatade att läsa förut, det va typ det värsta som fanns men nu älskar jag det! Och speciellt när vädret ser ut såhär. Så mysigt! Puss❤️

Likes

Comments

Dagen

Har haft en supertrevlig kväll inne i stan då vi överraskade en av mina bästa vänner, Jessicas lilla syster Alicia som fyller 14 imorgon. Födelsedags firandet tog plats i Jessicas farbrors Resurang " La Dame", maten va jättegod och lika så efterrätten! Är det bara jag som alltid ser fram emot tårtan/ efterrätten?
Hur har er kväll varit?

Likes

Comments

Dagen

Hej fina ni!
Det känns så skönt och fräscht att ha kapat av och färgat håret! Dock blev bilden på slutresultatet inte så bra, men men.
Är hemma hos min moster och myser med mina små kusiner till Disneyfilmen Skönheten & odjuret.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments