Header

Hello, goodbye!

Nu kan jag meedela att jag kommer söuta blogga på Nouw.com och fortsätta påFinest.se/oliviaahrling. Så ni får fortsätta att läsa och kolla in min blogg där nu ist! Jag kommer att ha kvar mitt Nouw konto i fall att jag om ett tag vill komma tillbaka men nu och fram över hittar ni mig på finest.se

Puss så länge!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte passa på att berätta lite om helgen som var samt veckan innan.

Jag jobbade fyra dagar i rad på HM och var riktigt slut i kroppen och knoppen efter de jobbpassen så jag höll mitt hemma i onsdags ist för att gå ut som planen var. Lika dant på torsdagen men då började jag jobba klockan 07 på fredagen så det kändes rätt så meningslöst då jag hade en hel helg inplanerad på Amba. På fredagen så mötte jag upp min andra halva av Teamvin, Nathalie på Östermalm och sen gick vi hem till henne och så fort den rosa skumpan var öppnat kom Emma över också. Och så kul/mysigt vi hade alla tre var behövligt, sen kanske jag höll på lite väl mycket med mobilen för att vara jag men ni som vet , ni vet varför. Blev en rätt så tidig hemgång på fredagen sen men inte på lördagen. Har inga klackar i lördags som jag alltid annars har och jag dansade så mycket att mina fötter värkte iaf på vägen hem! Hahah galet roligt hade vi alla. Men kan redan säga nu att nästa helg kommer att bli ännu bättre. mer om det senare i veckan!

Likes

Comments

Hejsan alla!

Idag när jag låg ut i solen så låg jag och tänkte tillbaka på allt som hänt under det senaste året och då log jag. Jag log av den anledningen att jag har nog inte förstått fören idag hur olycklig jag har vart under en väldigt lång tid. Hur stressad jag har vart, hur pressad jag har känt mig och speciellt hur arg/ledsen jag har vart. Det var inte fören i dag då jag låg och kände den varma solen mot mitt ansikte och då jag log som jag verkligen kände hur bra jag mår just nu. Hur jag trivs på jobben, hur kul jag har med mina vänner och hur lycklig jag är.

Det var länge sedan som jag kände mig så här bra i mig själv och vädret gör allting just nu bara ännu bättre. Det senaste året har vart upp och ner verkligen och efter att ha brutit kontakten nu med flera olika personer som faktiskt bara har skapat och gett mig mycket smärta och ingen glädje alls, har verkligen vart en bidragande faktor till hur jag mår just nu och hur dåligt jag mått. Att människor som är dåliga och får en må skit kan vara så svåra att slita sig loss ifrån hade jag aldrig kunnat gissa. Att det blev som en drog för en och att man kunde bli så beroende snabbt fast man vet att det bara var dåligt för en, det chockar mig. Hur snabbt man blev insugen i hela denna cirkus som vart med mig ett tag och hur lång tid det tog att ta sig ut. Det trodde jag aldrig om mig.

Men att jag nu under de senaste veckorna gått och lagt mig och somnat och sovit ut på nätterna, har skrattat med alla och haft helt galet roligt på mina ute kvällar med väldigt bra människor. Det var länge sedan som allt detta hände samtidigt. och självklart finns det nya faktorer som bidrar till denna lycka och det är jag väldigt tacksam för. Tack till mitt nya jobb, tack till alla mina vänner, kollegor och gäster som orkar stå ut med mig och ett stort jävla tack till mig själv. Att jag faktiskt pallar med allt jag gått igenom och kan nu skratta åt allt som hänt. Att jag efter all skit jag fått och fortfarande får, inte lyssnar på det och vågar vara mig själv. Denna galna, konstiga och sociala lilla jag som jag är. Att våga sticka ut och inte vara som alla andra är svårt och jobbigt men jag skiter faktiskt i vad andra säger och tycker i det fallet. Jag skiter i om jag bli kallad för fula saker eller tjock eller vad som för det berör mig inte alls längre.

Saker och ting går väldigt bra nu på många olika plan i mitt liv och det är jag riktigt tacksam för. Och nej rubriken är nog fel men det drar i alla fall fler blickar till inlägget och mer läsare så ;)

Puss.


Likes

Comments

Alla är lediga nu på torsdag så det finna inga ursäkter att stanna hemma, där av har vi öppet nu på onsdag! Jag har vart på ambassadeur en gång på en onsdag, för ett år sedan. Känslan av helg mitt i veckan är aldrig fel! Hoppas att jag ser så många välbekanta ansikten där som möjligt.

Likes

Comments

HELLO!
The sun is shining and so am I today.
Detta väder!! Och varmare ska det bli, helgen kommer att bli helt underbar! Och flera bra nyheter är att AMBASSADEUR har extra öppet i morgon (onsdag)! Ingen är väl gladare än jag. Så jag hoppas vi ses där! Idag har jag lagt undan alla vinter saker i hop om att Sveriges väder nu håller i sig annars bokar jag första bästa planet till värmen. Just nu ligger jag ute i bikini (!!) och solar och har det hur underbart som helst. Kan inte vara mer nöjd just nu.

Likes

Comments

​Hello!

SNART HELG!!

Och i morgon så är jag ledig. Helt underbart så jag har fått helg nu kan man säga. Igår och idag har jag jobbat och jobbat och jobbat. Började 07 på HM båda dagarna och då måste jag åka hemifrån ​vid kvart i sex.. Tur att jag är "morgonpig". Packat upp massor av fina kläder från de nya kollektionerna som kommer nu samt bikinis. Så fina saker ni måste komma in och handla.

Likes

Comments

Hejsan!

I förra veckan så gästade jag och Saga Husberg ett event som hölls av Keyflow tillsammans med Absolut. Riktigt roligt hade vi och träffade massor av trevligt folk inom nattklubbs branschen. Det bjöds på gamla goda drinkar som det ville lyfta fram och försöka få tillbaka på drinklistorna, favoriten var Ragnar. Namnet är ju underbart på en drink, but oh my..... Nya favoriten, jag som älskar sur drinkar. Ha fortsökt att hittat bilderna från eventet men de är nog inte uppe än så får lägga ut de i ett senare inlägg.


Likes

Comments

​God eftermiddag alla!

Har vart ledig idag och det har vart super skönt. Men ledighet menas också med jobb. Har suttit och planerat hela morgonen här med kommande event samt inför sommaren hur det kommer att se ut. Redan tills nästa helg ska jag hålla i ett event igen på Amba så jag hoppas så många som möjligt kan komma då! Har beställ 200 (!!) ballonger haha, ibland är jobbet kul. Jag skulle däremot vilja se nu om någon/några skulle vara suga på att hjälpa med mig några event framöver. Hör av er isf!

Nu ska jag börja laga någon typ av lunch till mina små syskon som kommer hem snart innan vi ska alla iväg på träning. Skriver mer om helgen som var ikväll.

Likes

Comments

Hello, it's me.

Nej men, jag vet att jag inte har skrivit nu på ett tag och jag har massa saker att berätta. Ska verkligen försöka att sätta mig ikväll och i morgon morgon och skriva lite inlägg och redigera bilder. Har vart så trött då jag kommit hem eller inte haft en stund över alls de senaste veckorna. Lite off kan man säga att jag har vart. Men jag ska bättra mig! Nu ska jag jobba.

Bild ifrån en vecka sedan då jag och Julia var i MOS och shoppade samt gick på bio och såg Djungelboken. Fy fan vad bra den var!!! Speciellt i 3D och med IMAX. Ett måste att se den!

Likes

Comments

Hello!
Nu var man äntligen frisk efter en till jävla förkylning. Är så trött på att vara små sjuk lite då. Men såg till att vila mig i form nu till helgen då den är helt fullspäckad. I morgon ska jag till MOS och shoppa sen hem till my bitch in crime Malva och fira henne med lite middag och drinkar. Efter det är de event på Amba som jag sa i förra inlägget. Lördag ska jag jobba hela dagen på HM, sedan är det amba igen. På söndag jobbar jag hela dagen i Erikdalshallen för att prata och vara ansiktet utåt för damernas EM 2016 under finalstegen i ungdomsserierna. Ska bli en rolig helg med mycket olika saker att göra! Ser fram i mot det.

Likes

Comments