VECKANS VEGO

Hej fina!

Alltså jag känner att det var så himla längesen jag tipsade om någon god maträtt. Nu i dagarna fick jag nys på ett riktigt smarrigt recept som jag måste dela med mig av. Detta var SÅ enkelt och verkligen gott 🍝 På bilden nedan har jag lagat en pasta med gräddsås smaksatt med muskot, spenat och soltorkade tomater. Har redan lagat detta 2 gånger och skulle lätt kunna äta det några gånger till. Första gången hade jag en liten quorn bit till och man kan ju servera med precis vad man vill eller äta den som den är. Är man inte vego som jag kan man ju alltid slänga till något kött om man känner för det, men skulle inte rekommendera det 😉


Vill ni ha mer recept kanske? Är det fortfarande kul att kolla eller har alla tröttnat på mat bilder? Ha ha!

Du behöver

Valfri pasta
Havregrädde (eller vilken du föredrar, vanlig eller soya)
1 scharlottenlök
1 vitlök
1 grönsaksbuljong
Några soltorkade tomater
Spenat
Muskot
Salt, peppar, örtsalt

Servera gärna med lite riven parmesan 


Börja med att finhacka vitlök och schalottenlök och stek den i en kastrull med en klick olja. Tillsätt lagom mängd grädde, kryddor, spenat och soltorkade tomater. Låt puttra en stund! KLART🍝

Puss och Kram

Follow me: on Instagram - Nouw - Facebook

Gillar

Kommentarer

IP: 142.54.167.178