Rannsaka dig själv i framtiden! + Fars dag tips

Godmorgon!

Hur mår ni idag? Jag vaknade tidigt idag, så jag sitter här med en stor kopp kaffe med massa tända ljus ☕ sitter och drömmer lite om jul, gud vad jag älskar julen. Kan vara det bästa på hela året! 🌟

För ett litet tag sedan fick jag hem denna fina boken 'Mig och Jag' som är en bok där man kan skriva och svara på frågor om sina drömmar, värderingar, styrkor, vänner, hemligheter och mycket annat. Dessa frågor ska hjälpa dig blicka tillbaka över åren och kanske rannsaka dig själv. Sånna här typer av böcker tycker jag är så kul och jag älskar att skriva och fylla i saker. Kanske är kul att leon får läsa mina svar när han blir äldre? 😉 Kanske mamma hade många roliga hemligheter, kanske borde jag låsa in boken i ett kassaskåp sålänge? haha.


Men visst är den fin? Printet är så fint och tycker absolut inte man behöver gömma den utan att den kan stå framme och göra sig lika fin som prydnad. 🍀 Använd koden 'olivia' för att få 20% på din order idag! Kanske är boken perfekt för dig själv, julklapp eller varför inte en fars dag present?

Här kommer ni direkt till boken

Här hittar ni fler roliga böcker

Puss och Kram

Follow me: on Instagram - Nouw - Facebook

Gillar

Kommentarer