Header

Idag har jag bara haft en lektion då de två sista lektionerna var för de som missat tidigare prov. Men hade tandläkaren mitt på dagen så var rätt passande. Åkte till Jonna efter hon slutat skolan osv och då gjorde vi världens godaste smoothie bowl som var as god + enkel! Två tummar upp! Blir en lugn fredag och imorgon ser det ut och bli fest men får se.
Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja vad ska man säga? Gårdagen får två tummar upp!
Åkte först till Jonna där vi sminkade oss tillsammans och förade lite för innan vi åkte festen skulle va för att äta. De hade bjudit in ett tjejgäng lite tidigare för att äta pizza och köra lite lekar innan resten kom. Det var en rolig kväll med knappt någon sömn så bara sovit hela dagen och träffat en kompis snabbt och ska nog fortsätta se på film och bara ligga i sängen resten av dagen!
Kram!

Likes

Comments

Igår kväll var jag först med Maja innan jag åkte till gymmet för att sist bara ha en lugn kväll hemma vilket var sjukt skönt!
Men ikväll slanka iväg på 18års fest med pyjamastema så är assss taggad! Mer än de har jag tyvärr inte o säga, tack o hej!
Kram

Likes

Comments

I fredags blev det en lugn kväll med Malin och Jonna vilket var jättemysigt! Sen på lördag började jag jobba kl 12 och mitt under mitt pass får jag ett meddelande att vi ska åka upp till Luleå för att överraska Maja som var hos sin pappa och hade tagit körkort i fredags (!!)
Men efter jobbet åkte jag ba hem packade ihop lite saker innan jag hämtade Sandras packning och sista Klara. Hämtade upp Sandra i Skellefteå och sen väl i Luleå överraskade vi Maja och sen hade vi det ba allmänt mysigt. Tänkte dra ut men får bli en annan gång man får testa Luleå nattliv... haha
Åkte hem igår och kanske kom hem vid nio så blev nästan sängen direkt då jag var extremt trött!

Idag har jag bara varit i skolan och sen pluggat men nu ska jag se lite serier innan jag sommar.
Kram!

Likes

Comments

Igår blev det ju självklart lite bullbak men dock inte kanelbullar...

Nämen jag och Felicia åkte till Jonna för att baka buller och tror vi var klara kl 23, hehe... men som tur hade vi sovmorgon idag! Som sagt blev det inga kanelbullar utan vi körde på vanilj och Nutella som är betydligt mycket godare, enligt mig. Men var jätte mysigt och insåg att man borde göra mer saker på vardagarna också och inte bara på helgerna! Känns som man utnyttjat allt mer då och klarar av dagarna lite bättre!

Ikväll på schemat står det juridik plugg och träning på schemat så nog bara att sätta igång! Hoppas ni får en bra kväll!
Kram!

Likes

Comments

Kollat ett tag på den här jackan men varit tveksam då jag inte alls gillade "päls" jackor tidigare, men nu ÄLSKAR jag dem!
Sen är färgen perfekt och älskar den där lite mer mörkare gröna färgen nu till hösten! Så förhoppningsvis blir den här jacka välanvänd.

Likes

Comments

Då ni som troligtvis kommer läsa denna blogg redan känner mig så tänkte jag inte dra någon stor beskrivning om mig (om det inte skulle önskas, haha) men i slutet av sommaren/början av skolan... tillbringade jag 1 vecka på Rhodos (blev en sista minuten) och lång historia kort är väl att jag hade roligaste/sjukaste resan jag (än) gjort. Så man kan säga att det var en typiskt upplevelse på en festresa.

jaaa... jag kom då hem med en tatuering, så originellt Olivia... som tur var den inte så farlig! Men nu när jag gjort en så vill jag bara göra fler. Får dock se hur långt det tar innan man slår till igen, men innan nästa sommar! Aja hade super kul och flög dit med Amanda och sen träffade vi fler där nere och hade det super bra! Vi är redan ett gäng som pratar om att dra dit efter studenten, så det längtar man till!


Likes

Comments