Jag skäms faktist, ibland när vissa i min klass är på min mobil och ser appen "nattstad" då kan jag fan börja skämmas, alltså brukar skylla ifrån mig och säga i något med stil: "Nej jag har inte en blogg", "nej herregud"
Jag skyller alltid ifrån mig, att jag inte har någon blogg, osv, ett tag när jag precis börjat den nya skolan tänkte jag.. Aka jag radera bloggen? Radera allt? Men efter en stunds tänkande så kom jag på att det bara skulle bli fel. Jag gillar att blogga, jag gillar att sitta framför en telefon å bara skriva?
Det är rätt många som gör det, det är faktist rätt många som gillar att blogga. Det är egentligen rätt normalt att blogga i dagens samhälle. Men varför känner jag att jag inte kan berätta stolt för alla som frågar, "ja jag bloggar och jag älskar det"
Det är bog ett mål, men sen har jag inte bloggar så mycket nu på senaste tiden pga de här.. Men idag satt jag och tänka, jag bör inte skämmas. Jag älskar att skriva, skriva mina tankar å lägga ut bilder. Jag gillar faktist min blogg.
I min förra skola skämdes jag faktist inte alls, inte ett dugg över att erkänna att jag har blogg, det var enda rätt många som visste om det. Men det var en annan sak, tycker jag. Dem fick bara reda på det när dem antingen kolla på min Instagram eller kolla på min mobil. Då kunde jag erkänna det men inte nu.. Lite konstigt ja.

Men så har jag haft med rätt mycket, förut i 6an då började jag sminka mig, haha. I början, första dagarna skämdes jag totalt och ville absolut inte erkänna det. Men nu om någon frågar nu. Jag har absolut inge problem att prata om det eller säga vad jag använder för smink, eller att jag sminkar mig varje dag. Det är nog en vanesak. Jag hoppas det går lika fort att erkänna bloggen som med sminket.


Kända fö
r att säga sanningen - haha djupt de lät


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, ska snart göra mig i ordning för jag ska senare ikväll på bio med 2 kompisar! Vi ska se mockingjay, asså hjälp vad jag längtar för att den ska komma ut å nu ska jag äntligen få se den! Lycklig tjej här 😉


Likes

Comments

Ja satt och tänkte.. Hur ska man beskriva sig själv så kort som möjligt men ändå "rolig" beskrivning?
Jag kom på efter ett bra tag, " en allmänt flummig typ "
Är inte det en rätt bra ide?
Fast det var ändå svårt, det är rätt coolt.. Att man har svårt att beskriva sig själv! Sig själv liksom! Personligheten du har å allt!


Likes

Comments

Nej tyvärr inte, då tjejerna hade halloween party och jag sminkade rätt många igår, 5 pers.. Å alla skulle ju ha smink i hela fejjan! Haha så jag vart helt ärligt slut, trodde helt ärligt inte jag skulle bli så trött av smink! Sedan var det slut kl 8 och sedan städade vi ihop allt, sedan var vi hemma runt halv 10 där. Då kollade jag på tv ett tag innan jag gick och la mig. Så nu vaknade jag, haha! Var helt slut igår så gött å sova ut.
Jag somnade i en fåtölj igår, haha! Sedan i fredags glömde jag säga jag såg en Björn! En liten Björn unge, så gullig!


Likes

Comments

Ja känner att jag hunnit göra rätt mycket ändå. Först åkte vi till Älvdalen för att handla och hämta upp Line. Sedan åkte vi till Sälen och köpte några andra saker - då allt inte fanns i Älvdalen av det vi behövde.
Sedan kom jag hem, fixade Gry på bara en halvtimme - det vart ändå rätt bra.
Sedan bakade vi cupcakes - jag och Line hade öveeeeerdrivet mycket topping på, vad heter det egentligen? Frozting? Kladd? Sörja.. Haha nej men.. Det man har på satt de blir cupcakes, haha den förklaringen. Jag tog en tugga, sen orkade jag inge mer!
Sedan har jag slappat, slö I knoooow.
Sedan har jag hämtat Gry i Sälen då hon gått bus eller godis med några kompisar. Sedan åkte vi och tände ljus på farmor och farfars grav - vet att dem flesta gör det imorgon, lördag. Men imorgon ska Ida och Jennie ha halloween party så då är vi inte hemma. Förens på kvällen.
Sedan som ett plus på allt så snöar det - som bara den! 👌


Likes

Comments

Rätt nöjd :D Första bilden är idag och sista är för några dagar sen. Roligt att hålla på med detta å är ändå rätt nöjd.
Likes

Comments

Kan man ens säga godmorgon nu? Om vi hade vart i Spanien nu hade vi inte sagt 'Buenos Dias' för det är godmorgon.. För det säger man innan klockan 12. Men nu är ju klockan snart halv ett. Då bör det bli.. 'Buenos Tardes' eller är jag helt ute å cyklar nu? Haha nej jag tror iaf det bör bli så ☺️
Idag är det fredag, och vart gipsfri i en vecka nu. Känns fortfarande konstigt att kunna gå som vanligt igen. Men även gött. Bara prövade att springa igår, det funkar inte alls. Måste helt enkelt gå ett par dagar till, eller nån vecka innan.


Likes

Comments

Ja, ny dag! Nya möjligheter! Idag är det Onsdag och det verkar vara en bättre dag än igår, med vädret då. Igår blåste det så hemskt mycket satt det vart ett jätte ström avbrott. Därför kunde jag inte blogga på kvällen för min mobil var död.. ⭐️Igår kväll☺️

Likes

Comments

Ja, hade sån lust att börja blogga igen😏
Så jag är tbx nu❤️ Ska försöka blogga så mycket jag kan😚


Likes

Comments

Ny vecka, nya äventyr, nya möjligheter ;)
Eller nåt sånt ja! Men nu kan du göra det du inte gjorde förra veckan, eller förrförra!


Likes

Comments