Header

Hej !
Här kommer vinnaren av månadens blogg.

Nattstad.se/lisaui

Hon skriver om det mesta på hennes blogg och har många intressanta inlägg. Kolla in den !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsHejsan,
Nu är man halvvägs inne i påsklovet. Har varit en massa träning för min del. Igår hade jag namnsdag och bakade beskriver. Idag köpte jag mig själv ett par nya solglasögon. De översta på bilden.
Efter några dagar av att må dåligt känns det äntligen lite bättre. Och bloggen kommer att på mer uppmärksamhet.
Kramar ..

Likes

CommentsTjena.
Här får nu en bild på pajen jag pratade om igår.
Den va väldigt god och mäktig. Definitivt något jag rekommenderar er att testa.
Här är länken till receptet:
http://mittkok.expressen.se/recept/choklad-och-hallonpaj/

Kramar

Likes

CommentsGodmorgon alla fina!
Idag så backande jag upp med min fina Vän bredvid mig, och senare drar vi till gymmet för ett pass för rygg och axlar, och sen lägger jag in lite rumpa och mage som alltid. Men My är det dags för frukost som ni ser på bilden.
Men iallafall igår blev det inget inlägg och saken är det att jag inte mått bra, och därför har det blivit lite som det blev. Igår bakade jag en choklad och hallonpaj, recept och bild kommer upp senare idag..
Kram

Likes

CommentsHej,hej ..
Har varit en helt ointressant dag idag. Min syster kom hem från sjukhuset vilket känns skönt. Allt har gått bra en så länge, men vi vet inte riktigt förrän om några dagar .. Hur har ni haft det ?

Likes

CommentsHej, hej.. Idag har vi farmor på besök tills imorgon bitti då resten av familjen utom min bror är ute på äventyr (min syrra opereras). Nu har jag bakat nyttiga chokladbollar.. Ingredienserna ser ni på den andra bilden :)
Har inte smakat de ännu men jag tror nog de blir bra..
På den andra bilden ser ni vad jag har roat mig med under dagen efter skolan hehe..
Kram


Likes

CommentsHej, nu är det så att jag tänkte börja med en månaden blogg tävling. Vilket betyder att jag kommer välja en blogg varje månad som jag kommer presentera och skriva ett inlägg om. För att vara med och tävla är allt du behöver göra skriva ''jag är med''. 

För att ha större chans att vinna så följ min på nattstad / blogkeen .. (skriv i kommentaren om du gör detta). 

De första vinnarna kommer presenteras 15/4 ...

Lycka till, kramar :)

Likes

CommentsGodkväll alla, idag har varit en stressig dag och jag är väldigt stressad över det nationella proven i kemi vi ska ha imorgon, det är så mycket att ta in och har blivit alldeles för mycket för mig. Jag kan inte slappna av alls eftersom jag vet att provet inte kommer gå bra och mitt betyg därmed kommer sänkas, det är en jobbig känsla och jag märker att jag bliv väldigt känslomässig nu på sistone. Men jaja, nu till något roligare, för att komma bort från no så tog jag och körde ett pass på gymmet. Passet gick bra och jag taggar nu inför spinning passet imorgon..
Kram

Likes

Comments

Hej, hej !
Blev sen uppdatering idag, saken är den att jag idag haft fullt upp. Men nu har jag kommit hem från ett spinning pass och rummet ser äntligen väl städat ut igen. Blev väldigt nöjd med resultatet. Jag valde att ta lite bilder på detaljerna i rummet bara istället för hela rummet. Vad tycker ni om de ?

Likes

CommentsHej alla läsare !
Ikväll så blev det riktig fin middag när mamma gjorde musselsoppa. Det är en av mina favorit maträtter men vi har det inte så ofta, så det känns lite speciellt när vi väll har det. Mitt rum är inte riktigt klart så kommer lägga upp bilder på det imorgon när ljuset är bättre .. Någon läsa har jag inte heller fått gjort då jag satte på en film.. Såg filmen twelve tears a slave, den va väldigt bra definitivt en film jag tipsar er om.
Den handlar om en svart man som lever i USA.. Men en dag så blir han fängslad i sömnen, han vaknar upp och ska bli skickad till södra USA och där säljas till slav. Sen får man se hur det går för han. Om ni är känsliga för slag så skulle jag inte sätt filmen då slavarna blir slagna när de inte gör som de ska, eller om deras "ägare" vill slå de..

Kram

Likes

Comments