Sebastian gick från kriminell till troende kristen.
Jag säger bara så här:

Varför säger man att man kämpar för något som man inte ens ville ha?
Tro mig det finns dom som gör det.
Men jag säger såhär, du måste kämpa på riktigt, det måste finnas någon glöd som är motivationen till din vilja.

  Enligt mig måste kämpandet vara äkta oavsett situation.

Kram!❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hur tänker människor?
Ja det var en väldigt bra fråga..
Ibland blir man sårad av det som man får höra och ibland glädjs man.

Men att få oklara tecken förvirrar tillvaron bara mer i situationen.
Att förmedla en sak på rätt sätt är inte det lättaste. Men att kunna sätta ord och på det som man känner för att sedan förklara det uppskattar vi alla.

Men varför kan man bara inte säga som det är? I alla fall försöka? Jag menar.. man själv går ju runt som ett frågetecken annars och ska man då spekulera i saken själv? Visst klart man kan det, men varför inte bara säga som det är, rak på sak så att man som får detta meddelandet kan bilda en förståelse kring situationen och därmed kanske båda blir enade eller så blir man inte det. Hur som helst, du kanske förstår min teori? Hur svårt kan det egentligen vara att genomföra detbi praktiken! Kom ihåg det finns svar på allt💗😘 Ha det bäst!

Likes

Comments

Mina favoriter, Nyheter

Hej där! :)

Tror ni på de övernaturliga? eller är ni dom i den kategorin som har ett logiskt tankesätt? Hur som helst, så tycker jag att det är spännande att besöka sånna platser. Men frågan återstår om ni gillar att höra eller se spökjakter och kanske tom. uppleva dom.

I denna videon besöker jag och några vänner en hemsökt kyrkogård i Majorna i Göteborg. Vi är nyfikna om myten verkligen stämmer så vi bestämmer oss för att fara dit:) Ursäkta för att det blir suddigt till och från, och ljuset är inte det bästa! Klicka er in om ni vågar! 

https://www.youtube.com/watch?v=RxxcZdXQSvo

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments

😉 Hej!

Tänker tillbaks på gårdagen då jag åt två vegetariska rätter! 😄 Jag är inte vegerian, men måste få säga att maten e svin god!

Likes

Comments

Vänner

Hej, har sovit över hos 2 vänner två dagar nu på raken. I lördags var det fest och i söndags blev det ut på äventyr, ja denna helgen har man fått uppleva mycket. 😉 Gonatt på er! 😍 Ska dra mig hem nu. 🤗

Men denna helgen har varit minnesvärd!😁

Likes

Comments

Vänner

Den 15 Juni var det en utflyktsdag!
Jag solade, käkade glass och fick utsikt över havet!😊

Hela denna veckan har jag haft fullt upp, vart med vänner alla dar och haft det mys!💗

Har varit ledig, så har inte behövt att tänka på någon tid..😉 Ja det har varit underbart.😊 Idag är det Fredag, inga planer för idag mer än å redigera ihop ett minne till en video.😁 Man måste ha tålamord, det är många klipp som ska klippas ihop.😉 Men det klarar jag😅.

Idag är det högtrycksfestivalen här i Mölndal,synd att det regnar... hade annars varit trevligt att gå på om man ändå inte har något att göra.😊

Har inte sommarlovs känslan kommit eller semester känslan? 😅

Likes

Comments

Kärlek, Nyheter

Att göra slut med någon är kanske inte det lättaste att göra. För i hjärnan så finns det massa olika tankar som ska jämföras med varan, och det jobbigaste utav allt. Man måste komma fram till ett beslut, om man ska försöka igen, eller lämna varandra. Att göra slut uppleves på olika sätt beroende på hur man känner inför situationen och efter beslutet har tagits. Det kan både jobbigt och påfrestande att göra slut, för bara den känslan att veta att man kan skiljas åt.

Jag fick lite tankar om detta ämnet och beslutade mig för att göra en video om det. I videon kommer jag prata öppet om ATT GÖRA SLUT. För det är ju inte alltid så enkelt att göra slut i praktiken även om det låter så himla lätt i teorin.

Om du är nyfiken om hur jag resonerar om ämnet, är du välkommen att trycka dig fram till play!

https://www.youtube.com/watch?v=737Kj-7xjc4

Likes

Comments

Det är tillåtet att sörja.
Mina känslor är så vansigt stora, för känner mig en sårad av den handlingen.

Jag blir kall men samtidigt varm, jag visste redan. Kul att höra, känner mig less. Känner mig tom, vem i herrans namn är hen.

Hinner knappt smälta, känns så knäppt... känns helt overkligt.
Jag vet inte om jag ska vara glad eller ej, för min hjärna hinner ej fatta ett besult innan alla mina känslor tar över.

Jag har inget problem, men det känns bara fel, vill inte bevisa något, tilliten ska redan finnas. Samtidigt är jag glad att du har kommit ut ur ditt skal, å visat vem du är och vad du vill.

Frågan som återstår vad ska jag göra med.. den kan inte ligga kvar här.. för det är du & du och inte jag.
Värt att ha det som minne? Men man påminns.. det är något som tär..
Man tänker ju tillbaks å in i de allra sista hade vi det ej bra.

Jag vill finna någon, men ja har än saker kvar å smälta. 😊 Alla typer utav känslor blir så otroligt stora.. oavsett om det är positivt eller negativt.
Känner överdrivet mycket, vilket kan vara jobbigt i vissa lägen. Men Olivia, vänj dig, du bör redan ha gjort de under de 20 åren som du levt.

Likes

Comments