Header

Vänner/familj

HEEEJ everbody!!!

Okej jag lade inte upp nå mer inlägg igår för jag va skit trött efter att bära upp o ner på alla dedär jävla lådorna. Asså har så mycket träningsverk nu så det går ej.

Annars åkte jag till Selina idag, och har haft skitroligt vi har mest lallat runt men vi har skrattat skiiiit mycket. Så några grejer vi gjorde va att vi la oss på några höbollar och chillade och snackade där. (Skitroligt o goals af). Sen har vi bara gått runt campingen o pratat non stop, eftersom vi inte har träffats på ganska länge.
Sen imorgon ska vi väll åka en affär och kolla på lösögonfransar och annat. Tagga!

Så är jättetrött (även om vi ska försöka dygna, som inte kommer funka tho). Men Gonatt!!

Well bye/ ollie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardags snack

Det har vart så jävla mycke humörsvängningar idag. Vi kan ju börja med att jag först snackade med tjejen som jag ska åka till imorgon (Selina, heter hon) och då va allt helt normalt. (Vi snackade tho i 2h, like kommer inte ens ihåg va vi snackade om).
Sen så tidigare idag hade jag lagt lite kläder på sängen som jag skulle packa. Så när jag skulle försätta packa lite senare såg jag att kläderna va borta och att mamma hade lagt tillbaka de i garderoben. Då blev jag så arg o våldsam, d va ju igentligen bara en jätteliten grej men jag blir lätt arg. Iaf så blev jag så arg att jag ville slå nått, så jag bankade en gammal låda i marken så den gick sönder (bild där nere). Men till mitt försvar så skulle den där lådan ändå slängas:))

Sen från mitt förra blogginlägg så sa jag ju att en lastbil med 800 lådor kommer. Och ni som undrar vad det är som är i lådorna, det är mammas produkter som hon ska sälja. (Fråga inte varför det kör hem till oss, vi ska ändå flytta det till hennes lager sen). Men om ni vill ha lite mer information om mammas produkter så kommer jag göra ett annat inlägg om det senare.
Den lastbilen som skulle ta hit dedär lådorna sa att de skulle komma vid 2. Men nejnej de va tydligen försenat så de skulle komma vid 7-8 tiden. Jag som sminkade mig och vaknade tidigt. Aja.

Sen så åker ju jag imorgon så ska väll fortsätta packa nu.

Well bye/ ollie

Likes

Comments

Resor, Vardags snack, Vänner/familj

Well sista blogginlägget idag (i hope) kommer då handla om grejer jag ska göra resten av sommarlovet. Igentligen är klockan typ 1 på natten så Gonatt snart då haha

Så på torsdag kommer jag då åka till min absoluta bästavän, till en kamping där de har deras husvagn. Ska då stanna där från torsdag till söndag. Så då ska jag shoppa och göra lite mat och ha det jätte mysigt. Och det blir extra mysigt för att hennes familj ska åka bort ett tag så vi får husvagnen för oss själva. Så jag hoppas det blir ett inlägg varje dag, annars kommer det ett inlägg på måndag då allt är sammanfattat. Aja vi får se.

Okej för att få åka till henne så lärde jag hjälpa till med en grej hemma. Och det var då att jag ska hjälpa mamma att börja 800 lådor till vårt garage med massa olika produkter. Ok vi tar om det där.. FUCKING 800 LÅDÅR. Jag tjänar ju pengar men ändå, känner att det här inte kommer gå nå bra.

Men sen när jag kommer hem kommer jag väll bara va hemma och chilla. Gå ut lite med vänner och leva livet de sista sommarlovsdagarna. I hope då utan nå problem o bråk.

Annars har jag inge planerat åså så hörs!

Well bye/ ollie

Likes

Comments

Vardags snack

Herregud Olivia ska du va depp på ditt andra blogginlägg. Svar ja.

Okej bara så ni vet så kan jag oftast bli Depp o arg för typ ingenting. Om jag läser en upprörande text eller om jag bara lyssnar på en Depp låt.

Om du har mött mig irl kanske jag inte snackar så mycket även om jag här säger att jag har kind off humörsvängningar. Men jag visar ingenting. Och ja vill helst va ensam. Jävligt jobbigt men jag är jääävligt blyg.

Iaf så lyssna jag på den här låten irreplaceable - madylin paige. Så börja jag tänka på allt negativt i mitt liv (vilket är helt jävla onödigt för jag har så mycke positivt i mitt liv också) men såklart är inte mitt liv dans på rosor heller. Så jag tänkte så mycke negativt så nu vill jag bara lägga mig och sova och hoppas alla mina problem är borta när jag vaknar.

Så om ni inte har lyssnat på låten tycker jag ni ska göra det. Själv tycker jag om nightcore versionen mer men det är från person till person.


"Can u see me. Over here. Should I just disappear" - irreplaceable


Well bye/ ollie

Likes

Comments

Övrigt

Hejj! "fin överdrivet vinkning"

Såå, mitt första blogginlägg va? otroligt. Okej jag har nog haft typ minst 500 olika bloggar som jag tänkt ba "jaa jag kan börja blogga de kommer gå jättebra". Och visst det gör det i början, sen lägger jag inte ut inlägg på typ några veckor och sen så slutar jag bara. Och ja nu händer det igen, så jag får hoppas att jag håller på att blogga ett långt tag nu.

Okej, lite information om mig. Jag heter Olivia Andersson (som står typ överallt på min blogg så du borde fatta det nu). Jag har ett smeknamn som är "ollie" (fråga inte hur nån kom på det, vet inte ens själv). Jag är 13 år (ni kommer hata mig nu bara för jag 13, men jag är pretty much van att alla hatar o stör sig på 13 åringar osv så det är chill) Jag fyller iaf år den 18 september, då jag fyller 14. Jag är jävligt lat, är inte den smartaste i skolan, älskar smink och lägga alla mina pengar på dyra sminkmärken. Inte så intresserad i kläder åså men köper ändå mycket kläder.

Så det sista jag vill säga nu innan ni kan göra nått vettigare än att läsa dehär, är att nu i början kommer det bara spamma med inlägg så kom gärna tillbaka!

Well bye/ Ollie

Likes

Comments