Heyyoo & Velkommen

Så er der endelig nyt!

I dag har jeg samlet nogle items som jeg absolut er ret forelsket i.

Nogle af tingene ejer jeg selv og har fundet enormt brugbarer og fede!

Glossier balmdotcom

Glossiers balm dotcoms indpakning er bare vildt cute, jeg elsker det! Jeg håber på snart at kunne komme til New York og shoppe igennem i deres butik

Klik her

Hello yellow charms

Dette fine armbånd er designet og lavet af Betty krag, som kører den sejeste insta side hvor hun sælger og viser sine flotte smykker! jeg går lidt og drømmer om et af de unikke armbånd!

tag et kig på hendes instagram : https://www.instagram.com/helloyellowcharms/?hl=da

BKR Drikkedunk

Jeg ejer selv en af disse fine drikkedunke fra BKR som du blandt andet kan købe i Nué, stilleben & Magasin. Jeg har været mega glad for den siden jeg fik den, og haft den med i tasken stort set hverdag!

Ganni shirt

OH MY GOD. lad os lige skrige over den nye Ganni kollektion! Jeg elsker den! Det er så sejt med deres sovenir pop up shop.

Jeg syntes den her trøje er enormt sej både i det der lidt 80'er stil med store skuldre og trekvart ærmer også printet som er mega retro københavn agtigt på den fede måde!

KLIK HER

Anni Lu bracelet

Det søde armbånd er fra Anni lu og det minder meget om et armbånd jeg selv ejer!

Ganni socks

De pastel grå/blå Ganni sokker er enormt pæne og classy!

KLIK HER

Chanel nailpolish

I denne måned syntes jeg virkelig at jeg manglede en helt rød neglelak, alle mine røde neglelakker er enten blevet tører eller også er de bare væk (daily struggle haha)

KLIK HER

Adidas stan smith velcro sneaks

Disse skønne sneaks har jeg fået fingrene i for et par uger siden. Jeg har ikke brugt dem endnu eftersom jeg går lidt og håber på bedre vejr, før at jeg vil bruge dem haha.

Zara flared jeans

Disse jeans fra Zara købte jeg for omkring en uge siden på strøget! Jeg gik og manglede et par mørke jeans og jeg elsker flared/trompet bukser så da de her hang foran mig i den sidste størrelse 34, blev jeg bare nød til lige at få dem med hjem. De kostede 299'- hvilket er helt fair for et par jeans, syntes jeg.

Enjoyy


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyoo & Velkommen til dagens post!

I dag starter jeg denne nye serie (7 questions with.. ) hvor I kommer til at høre en masse om nogle sindssygt modebevidste og seje personligheder!

I dag skal I høre noget om den seje Julie Blichfeld, som er assisterende moderedaktør på femina (på barsel lige nu)

Det var faktisk et tilfælde at jeg fandt Julies instagram. Jeg surfede lidt rundt, for at finde nogle forskellige ideer og styles som jeg kunne blive inspireret af.

Julies instagram er super flot med masser af farverige billeder. For eksempel med pæne orange frakker, lyserøde sofaer og en masse hårklips og accessories.

Julie er som sagt assisterende moderedaktør hos det super seje blad Femina. Lige nu venter hun en lille dreng, som kommer til januar! Julie er også Model og influencer hos Le Management, og har tidligere haft sit eget online modemagasin. Hun har læst Dansk på KU og er derudover uddannet designteknolog med speciale i Trends & Strategi, også elsker hun farver og secondhand/vintage.

Jeg syntes at Julie har en helt vildt flot og farverig stil som hun selv siger et par ord om i interviewet, som du kan læse lige her!

1. Hvordan vil du beskrive din stil?

Min stil er farverig og personlig med en forkærlighed for seje snit og linjer. Også elsker jeg at mikse forskellige materialer i et look. Det giver en dybde jeg godt kan lide og som kan overraske lidt.

2. Hvem lader du dig inspirere af med stil, ideer osv.?

Jeg er så heldig at have nogle yderst fashionable veninder som inspirerer mig meget. Derudover kan jeg også godt lide at hente inspiration i gamle tv-serier og film. Lige nu har jeg (igen) et crush på Carries (fra SATC) stil også elsker jeg også Leandra Medines fiurlige stil. Kampagner og editorials kan jeg også altid hente inspiration i. Wearesodroee.com kan anbefales. Også venter jeg altid i spænding på at se Célines nye kampagner.

3. Hvilket item i dit klædeskab bruger du aller mest?

Mine Air Max 97 Silver Bullet-sneakers er mine tro følgesvende for tiden. De går til alt og er ultra behagelige når man som mig går rundt med en stor gravid mave ;) Ellers er min Febbe frakke fra SaksPotts og min kimono med kirsebær fra Lovechild 1979 nok nogle af de ting jeg bruger allermest.

4. Hvad ville et to-go look være for dig?

Mom jeans tilsat en langærmet t-shirt (fra fx Comme des Garcons eller Proenza Schouler), en kimono eller strik over og et par sjove sko er altid et hit hos mig. Gerne kombineret med fine smykker.

5. Hvad er de top fem fedeste mærker efter din mening?

Jeg syntes er svært kun at nævne fem, for der er mange mærker jeg rigtig godt kan lide.. Nogle af mine danske yndlingsmærker er SaksPotts, Britt Sisseck, Ganni og Lovechild 1979. Det er de, fordi der altid er noget i deres kollektioner jeg bare må eje. Internationalt set elsker jeg Céline for deres sindssygt gennemførte univers og Proenza Schouler for deres (gang på gang) overraskende designs. Åh og Marni og Miu Miu for deres print og sko!

6. Hvad er dit næste køb?

Jeans der sidder helt perfekt! Jeg tror det bliver et par fra Acne eller nogle vintage Levi’s. Jeg glæder mig helt overdrevet til at få min figur tilbage og kunne gå i jeans, haha! Også skal jeg have fingrene i den blå silkekjole med slidser og bindebånd fra SaksPotts’ nye kollektion. Den bliver perfekt udenpå babyblå strømpebukser, til et par overknee boots eller bare over et par jeans og sneakers.

7. Hvilke sko er dine absolut favorit sko?

Sværeste spørgsmål, haha! Min skosamling er gigantisk og jeg elsker hvert et par. Skal jeg vælge ét par, så bliver det mine Gucci sandaler fra SS16-kollektionen i skinnende blå og rød. De er 7 cm høje og skærer langt nede på foden, så man kan danse hele natten lang samtidig med at man får de pæneste ben.


Her har i lige nogle snapshots fra Julies fine instagram profil, som i kan følge HER

Likes

Comments

Heyoo & velkommen

Nu er december måned lige rundt om hjørnet! og det ved vi alle sammen godt hvad betyder. Kaos i Magasin, udsolgt på webshops og alt for meget gætteri om hvad folk ønsker sig.

Her er nogle ideer til hvad du kan give dine veninder, søskende og måske endda din mor i julegave.

Jeg har samlet nogle items som er i den lidt højrere prisklasse , men har en god kvalitet og pænt design.

Jeg kan personligt bedst lide at få én mega lækker ting, frem for syv små gaver. Men det er jo smag og behag. Jeg har lagt mere vægt på en masse nips ting, mest fordi jeg syntes det kan være svært at finde den rigtige størrelse på tøj.

ENJOYY

// 1 SHANGA ARMBÅND kLIK HER // 2 ACNE HUE KLIK HER // 3 GANNI HOODIE KLIK HER // 4 LALA BERLIN COVER kLIK HER // 5 GANNI HUE KLIK HER // 6 JANE KØNIG HALSKÆDE KLIK HER // 7 HÅRKLIPS KLIK HER // 8 ANNI LU ARMBÅND KLIK HER // 9 ELLIES AND IVY PUNG KLIK HER // 10 AESOP. PRODUKTER KLIK HER // 11 VANS VELCRO KLIK HER //

12 JANE KØNIG ØRERINGE KLIK HER // 13 BECKSØNDERGAARD SOKKER KLIK HER //

Likes

Comments

Heyoo & velkommen!

Dagens post er nogle ting som er er perfekt til den kommende sæson. Normalt om vinteren går man med nogle meget neutrale og mørke farver, som jeg personligt syntes er lidt kedelige.

Derfor har jeg lagt meget vægt på en masse farver og mønstre, blandet med den fede neutrale farve grå.

1 Ganni orange jakke Klik her // 2 Ganni strik Klik her // 3 Ganni røde lak støvler Klik her //4 Anni Lu armbånd Klik her // 5 Lala berlin tørklæde Klik her // 6 Acne hue Klik her // 7 grå vanter Klik her // 8 Love child cover Klik her // 9 Jerome dreyfuss taske Klik her //  10 Adidas sneaks Klik her

Likes

Comments

Heyoo & velkommen! 

Dagens post handler om det her ultra seje outfit! Med tema farven lilla! 🔮

Og ja jeg ved da godt at der kun er én lilla ting, men til gengæld er den midtpunktet i outfittet. Jeg er helt forelsket i den flotte Ganni sweater! Den ser mega cool ud med denne neo noir maxi nederdel og et par sneaks! I dette tilfælde new balance 990 , som jeg syntes er mega fede.

For at pifte outfittet lidt op kan man lægge en strålende farve neglelak! Og nogle smykker! Jeg fortrækker sølv!

Tilsidst er der den smukke jakke fra Saks Potts som jeg syntes er så flottt, som vil afslutte det fine look med den rå taske fra Nunoo.

ENJOYY

Likes

Comments

Heyoo & velkommen! 👨🏼🎤

I dag har været den flotteste dag i oktober!
Jeg har været med mit linjefags hold (tekstil & design). Vi har været på statens museum for kunst. Der var en virkelig unik ukstilling som hed "Gillian wearing family stories" det var meget specielt, hvor dem såkaldte gillian havde lavet nogle silicone masker, som var hendes families ansigter! Det var lidt scary! Men super interessant (hvad dog folk finder på)

Nyd de her snapshots !

OBS. Der kommer nok et opslag om kulturnat i morgen så hæng på!

På gensyn

Likes

Comments

heyoo & velkommen til dagens post! 👨🏼‍🎤

I dag har været super hyggelig!
Jeg mødtes med søde Hannah, efter vi begge havde fri og så smuttede vi til strøget med metroen🎢

Vi fandt hurtigt ud af at vi skulle på ILLUM rooftop. Så der gik vi hen.

Jeg fik æg, rugbrød & ost
Og Hannah fik en kop varm kakao.

Vi snakkede, snakkede & snakkede...
Bagefter gik vi lidt rundt ind og ud af nogle få butikker også tog vi metroen hjem igen!

Likes

Comments

Heyoo & velkommen 👨🏼‍🎤

Den er her lørdag har været rigtig regnvejrs vejr, så er det virkelig blevet efterår !
Mig & Mine skønne veninde Ida har været på tur inde ved strøget og suset lidt rundt!

Først tog vi hen til Nué på Krystalgade, eftersom der var kæmpe outlet!

Der var en super lang kø og meget kaos inde i butikken, eftersom virkelig mange mennesker var der inde!

Jeg købte et cover fra Nué notes, som jeg syntes er super sødt !

Efter vi var færdige i Nué smuttede vi ind til en sneaker-butik JD, og så købte jeg et par lyserøde drømme (igen). Jeg har åbentbart et eller andet med lyserøde sneakers! Whaat!

Bagefter tog vi på Max Hamburgers og fik en burger (kan anbefales).

Så tog vi hjem og nu sidder vi og drikker chai-te, mega hyggeligt !!

ENJOYYY

// bukser zara // jakke zalando // sko vans //

Idas outfit 🌷
// bukser zara // jakke zara // sko Adidas //

Likes

Comments

Heyoo & velkommen! 👨🏼‍🎤
I dag har været en perfekt fredag , med det fineste vejr, oktober nu kan komme med!
Jeg har været ude i solen og tage nogle snapshots af mine nye sneaks!!
Modellen er Nike air TN i rosa, og jeg er helt forelsket ! Jeg syntes de er mega fede med den feminine farve og den lidt rå model. Det gør bare noget mega coOl Og de passer stort set til alt. I dag har jeg stylet dem med en sød lys-rosa farvet top Og mine absolut favorit bukser fra Acne!

ENJOYY

// busker Acne // bluse hm // sko Nike //
// Net nuè // sweatshirt trademark //

Likes

Comments