Pregnancy week 32


So this is my disco ball from this weeken's wedding :)

Today he's turning 32 weeks and growing just as he should. At our last ultrasound at 31 weeks (I think iu was the 12th ultrasound this pregnancy) he was measuring a bit bigger than average and his weight was 1,7 kilos so I guess he's closer to 2 kilos today. This week the melanin production kicks in so if he's got hair on his head it should start having a color. There is a saying that if the mother did not experience heartburn during pregnancy, the baby will be born without hair. I have not had any heartburn, so let's see if this is true, haha. The kicking is also less frequent now, which has to do with less space in the womb. But when he kicks it's quite significant, I must say. Sometimes it happens during meetings at work and when I'm not prepared (which I'm not most of the time) I flinch quite noticebly which must look a bit strange

I'm still feeling great, no pains or discomforts. Last week I was experiencing some Braxton-Hicks contractions and my uterus was quite stiff, so I was prescribed some extra progesterone which has relaxed the uterus and now everything is back to normal. Also, progesterone has a sleep aid effect which I don't mind having. There's only one week left at work so I'm looking forward to having time to prep for the arrival our our little guy. I haven't bought anything baby related so it's about time now. Tonight we have another session of Hypnobirthing and I hope to be able to write a post about how it's going and what I think of Hypnobirthing in the coming days.


Have a great day!



Это мой диско-шар со свадьбы на выходных ))

Диско-шару сегодня исполняется 32 недели и он растет как надо. На ультразвуке на 31 неделе он весил 1,7 кило, так что сейчас он наверное весит ближе к 2 кило. На этой неделе у малыша начинает выробатываться меланин, так что если у него уже появились волосы на голове, они должны начинать темнеть. Есть такая поговорка, что если у мамы во время беременности не было изжоги, то малыш родится лысым. Посмотрим если это правда, поскольку у меня изжоги не разу не было )). Пинается он все меньше, что связанно с ограниченном местом в матке, но когда он все таки пинает меня, это оочень заметно. Иногда это происходит на встречах на работе, я так сильно вздрагиваю от удивления, что все на меня смотрят ))

Я все еще себя чувствую хорошо, нет особых болей и дискомфорта. На прошлой неделе у меня было довольно много тренировочных схваток (Braxton-Hicks contractions) и матка была очень напряженная, так что доктор прописала доп прогестерон, и теперь все как обычно. Прогестерон, к стати, также обладает свойствами снотворного, чему я совсем не против. До декретного отпуска осталось одна неделя, я его очень жду чтобы начать заниматься всеми подготовками к малышу. Я еще вообще не чего не купила для него, так что уже очень пора. Сегодня у нас очередная сессия по Гипнородам, я надеюсь успеть написать вам отзыв про эту методику на выходных.

Всем отличного дня!


Likes

Comments

escali
escali,
Looovely pictures!! hope you and your baby will do perfect <3
nouw.com/escali
olgaringquist
olgaringquist,
Thank you dear!
We‘re doing our best 😊
nouw.com/olgaringquist
Anna Semenova
,
Awesome dress! You look absolutely amazing. Can’t wait to hear about hypnobirthing
olgaringquist
olgaringquist,
Thank you dear! Hypnobirthing review coming up tomorrow 😊
nouw.com/olgaringquist
Amandizan
Amandizan,
u look so beautiful in that dress, have a nice friday 😊
nouw.com/amandizan
Mirre,
Så fin disckokula, så kreativt att fota med glittrig klänning
sweetwords.se
2bloggarien
2bloggarien,
Grattis till bebisen..vacker klänning /Jenny
nouw.com/2bloggarien

Subscribe