Lämna hemma:

- kläder som du får för dig att kommer användas fast du aldrig använt det förut.
- "toalettartiklar" som nästan är slut, franska Apoteket är jättebra.
- för många skor - jag hade säkert 7 par jag aldrig använde

Glöm inte:

- tofflor
- myskläder
- hörlurar
- sköna sneakers
- resorb
- klackar
- en mobil som inte är är låst till något abonnemang
- några festliga toppar
- paraply

- en väska som tål att bära böcker/ datorfodral att ha allt samlat i

- vanliga streckade anteckningsböcker finns inte i Frankrike utan allt är rutat så jag skulle säga ta med några vanliga anteckningsböcker.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder från sista helgen med Ebba, Elin och Nora. Hade väldigt kul och mycket skratt. Vet egentligen inte riktigt vad vi gjorde men kul var det. Vi var sjukt nära på att missa flyget så vi sprang med våra tynga väskor genom chatelet(=kaos).

Likes

Comments

Blev yttligare lite myshäng idag. Jag och Alice mötte Ella och Sofia på mitten mellan asnieres och colombes (att vi i te hittat detta förrut?! Var lika långt för alla att gå dvs typ 20 min, om ens?) satt där och myste och snacka strunt. Kan fortfarande inte fatta att jag just nu går och lägger mig för sista gången i detta rum och detta hus. Imorgon ska jag packa ihop allt, äta lunch med värdfamiljen en sista gång och sen säga hejdå.

Likes

Comments

Åt sista skollunchen på st do idag, väldigt sorgligt det var så lite folk i matsalen också så allt kändes så konstigt. Även om detonerar super gott då kommer jag sakna att få baguette med ost och efterrätter varje dag. Efter lunchen har vi sökandet legat i högar i olika parker med likadana ssp tröjor. Det var också poängjakt så vi åkte runt i Paris och gjorde utmaningar. Sorglig dag. Sa hejdå (genom en liten hälsning på ett lapp) till min värdbror igår och nu precis sa jag hejdå till min värdpappa. Ska äta sista middagen med mina värdsyskon ikväll sen kanske jag återigen åker till nån park för att krama alla ssp:are.

Likes

Comments

Hade en helt UNDERBAR kväll igår. Alla var finklädda, vi var på svenska klubben, åt god mat och spänningen var den bästa. Alla sjöng i högsta grad, skålade, lyssnade på fina tal, sånger och alla fick varsin "årets" nominering som det blev mycket skratt bakom. Vi åt toast Skagen, kycklingbröst och potatis och kladdkaka med grädde och jordgubbar- väldigt svenskt. Alla fick vin, och läraren vid vårt bort lyckade fixa tullen extra flaska till vårt bord. Har fortfarande alla sånger som sjöngs igår i huvudet och blir så ledsen av att veta att det snart är över. Ssp är det bästa jag gjort i mitt liv jag älskar alla. Har en natt kvar i min värdfamilj sen flyttar jag in i en lägenhet med Nora, Elin och Ebba.

Återigen bilder som kompisarna tog under kvällen eftersom min mobils kamera blivit så himla seg

Likes

Comments

Jag trodde att jag längtade till sista veckan här, men Gud det är alldeles för lite tid kvar och jag fattar inte alls det. Packade precis ihop massa saker i mitt rum, tömde hyllorna, delar av garderoben och slrivbordet. Slängde också ner massa kläder och saker jag inte kommer använda något mer i min resväska. Imorgon är det avslutningsmiddag vilket kommer bli väldigt rolig men säkert otroligt sorglig också. Fy kommer gråta så mycket när detta är över. Kommer inte bara sakna Paris utan framförallt alla mina sååå underbara kompisar som jag träffar varje dag här. Nej fy ska inte deppa ner mig ännu. Är väldigt taggad på sommar också så allt kommer säkert bör bra.

Likes

Comments

Bilder som Freja/Sofia tog under lördagskvällen. Hade en sjukt rolig lördag. Vi började med middag på en supermysig restaurang i Odeon som jag nämnde tidigare, den var över förväntan. Efter vi suttit där i timmar tåg vi hos till duplex. Det är lätt min nya favorit klubb! Där finns tre olika dansgolv med olika musiksorter, stort, ligger bra och najs människor. Jag, Ella, Alice och Sofia dansade loss där hela kvällen. Jag och Soff bestämde oss i sista minuten för att stanna hela natten eftersom vi inte riktigt kände oss klara då det egentligen var dags... Hahah blev en konstig men väldigt rolig och minnesvärd kväll. Ledde till en otroligt trött söndag.

Likes

Comments

På denna restaurangen som låg i en jättemysig liten gränd i odeon åt jag, Sofia, Ella och Alice lunch igår. Vi satt där länge och precis brevid såg vi en annan restaurang som vi bestämde oss för att äta på på kvällen. Är ni i Paris borde ni verkligen gå hit! Precis vid metrostationen Odéon.

Likes

Comments

Godmorgon alla söta människor, jag kom precis ut från duschen och ska bara klä på mig för att åka in till Paris och luncha. Gårkvällen som var planerad att vara ute hela natten blev ingen stor succé, efter att ha smådansat på ett väldigt tomt dansgolv insåg vi att servar Rumänien kväll haha. Vi Åkte därför hem tidigt och kanske satsar på storslaget ikväll istället.

Likes

Comments