Hej på er! Nu var det länge sen jag gjorde ett inlägg här. Det har varit mycket med skolan och liknade, hoppas ni förstår.

Hur har eran vecka varit? Min veckan har varit ganska stressig då jag haft mycket läxor och prov. Jag har även haft aktiviteter varje dag så det är väldigt stressigt att hinna plugga, så det är skönt med helg nu!

Bilderna är ifrån när jag var och flög ett litet propellerplan i Skåne under höstlovet. Det var väldigt häftigt för man såg nästan allt nere på marken. Det var stor skillnad att åka ett sånt litet plan jämför med ett stort passagerarplan.

//Kram

Snapchat: @nile234

Instagram: @elinolander03

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag var det jag som lagade middagen. Jag lagade en vegetarisk indiskt gryta med halloumi och jasminris. Till den så hade jag en kall sås med mynta. Tyckte den var ganska enkel att göra plus att den var god, kan verkligen rekommenderar den. Den var inte så stark men smakade väldigt kryddigt. Tycker ni att jag ska fortsätta med matinlägg?

// Kram

Här är receptet: https://www.koket.se/halloumi-tikka-masala-med-ris-och-cashewnotter

Instagram: @elinolander03

Snapchat: @nile234

Likes

Comments

Hej!

Nu är det dags, mitt första inlägg. Tänkte ha en liten kort presentation av mig själv så ni får reda på lite om mig. Jag heter Elin Olander, är 14 år och bor i Stenungsund nära Göteborg. Det jag gillar att göra är att spela fotboll, vara med vänner, baka, shoppa och spela piano.

Här hade jag tänkt att skriva mycket om min vardag som ofta handlar om fotboll, skolan och vänner. Jag ska även försöka göra några inlägg om när jag har bakat. Det kommer bli kul tror jag! // Kram!

Instagram: @elinolander03

Snapschat: @nile234

Likes

Comments