Recap // Vecka 12

Mina små fröer börjar komma upp ur jorden och det är så coolt att se hur ett litet frö kan växa på det här viset?! Detta tillexempel kommer bli sallat som vi kan äta senare i vår/sommar, hur fräckt??

//

Började min lediga onsdag med att åka till byggmax och köpa material till den blivande kattgården. Torsdag och fredag eftermiddag sågade och skruvade jag ihop två ramar som jag sen häftade fast nät på och monterade mellan trädäck och tak på vår uteplats. Igår fick Trillson prova att gå ut för första gången och var jätterädd haha! Men det lägger sig med tiden. Kommer ett inlägg om hur jag gjort senare när jag inrett och fixat där ute :)

Hängde på trenden med att göra egen konst och spacklade över en gammal tavla som stått och skräpat. Målade den sen i en ljus beige färg så att den får sticka ut från väggen lite. Gillar verkligen den här lite ruffa och kladdiga "looken" som blir när man gör sånna här tavlor. Billigt och du får en helt unik tavla hemma som du själv gjort, kul!

//

Har ätit lite föööör många sallader med burrata senaste tiden. Det är ju så himla gott och gör vilken sallad som helst till en riktigt lyxig måltid. Här åt jag bara med avokado, bladspenar, jordgubbar och balsamico men går att variera med päron, fikon, rödbetor, äpple mm. Muuumsigt.

-

Ser fram emot kommande vecka med fix på kattgården, kontoret och nya recept som jag jagat rätt på. Ska rensa och organisera lite hemma och förhoppningsvis sälja av lite grejer på Tise. Hoppas också (knappt jag vågar säga det) på lite mysiga dagar med regn som smattrat mot rutorna och en bra film i soffan. Bara några dagar... sen kan det bli vår :)

Gillar

Kommentarer