Header

Kod för att importera min blogg till Nouw: 8672723689

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Förlåt så himla mycket för den hemska uppdateringen, men jag har haft fullt upp med konfan, då jag haft läger och intensivvecka. Men nu är jag klar! Jag ska försöka föra över bilderna som togs(med min nya kamera, iiihhh!!!!!), och visa er. Hade matrosklänning och flätor i håret, mys. Hade finaste kvällen efter sen, grillade med bra vänner, badade och pratade en massa. Jag kan ha haft världens bästa vecka, så många fina kvällar och bra dagar. Puss. 

Likes

Comments

Såhär har jag sett ut idag, matros inspirerad kjol från någon affär här i Turkiet, och tröja från H&M.

Är bränd men glad ändå, för idag var jag fin. Kom ihåg det vänner, det ÄR okej att tycka att man är fin, det är MER än okej. Kyss /H

Likes

Comments

Dagen än så länge i bilder, hela familjen har legat vid stranden, sen gick jag, Pontus och pappa till poolen en stund. Idag är det lite svalare än igår, "bara" 28 grader i skuggan. Vi har hur som helst precis ätit lite lätt lunch, jag åt beans on toast och pommes!

Igår var oturen på topp, jag hade som sagt med kameran när vi gick ut, tog _massa_ bilder inklusive outfit bilder, men såfort jag kommer hem så går minneskortet sönder så att alla bilder försvann, suck. Ska gå till någon fotoaffär hemma i Sverige sen och se om det går att rädda. Det är därför det inte kom upp något inlägg igår kväll!

Kramar från värmen /H

Likes

Comments

Njuter av Turkiet så mycket jag kan medans jag är här, så himla härligt. Det har varit runt 30 grader hela dagen, så stranden har varit mitt hem för idag. Och att hotellet ligger ungefär 50 meter ifrån havet gör inte så att färre dagar spenderas där!! Ikväll ska vi dra oss mot hamnen för att fira att mamma & pappa har varit gifta i 20 år, vilket är det finaste. Förhoppningsvis så kommer det ett inlägg med bilder från ikväll, då kameran självklart ska med!

Kyss från värmen /H

Likes

Comments

Från häromdagen när jag såg ut såhär. "Disco pants" - H&M, tröja - london, skor - vans.

Om 60 minuter beger jag och min familj oss emot landvetter, och åker till värmen. Ska bli så himla skönt, lite tid med familjen och för att bara vara. Jag ska ha internet på hotellet, och både kameran och datorn är med, så jag ska se om det kan bli något inlägg här och där.

/H

Likes

Comments

Några ur min garderob, vissa används fortfarande flitigt medan vissa andra numera ligger på hyllan. Jag ska försöka bli bättre på att visa vad jag har på mig, jag tycker ju det är kul, och förhoppningsvis ni också?

Junikramar i massor /H

Likes

Comments

Favoritskorna just nu, tycker de är _så_ fina och himla bekväma att gå i. Sen ett plus är att de är bättre för min rygg än de flesta andra skorna jag äger, super.

Junikyss /H

Likes

Comments