Header

Wadappwapdapp!! Mina veckor har gått bra. Lillis stack till spanien och är lite avis. Har hittils spenderat min vecka på stallet och kommer imoron också fara till stallet. Förra veckan gick skit snabbt. Mommo och moffa var vär över vecoslute och det var jätte roligt. Har inte skrattat så mycket tilsammans med moffa på länge. Och förresten fick jag en ny telefon. . Menmen. Skoldagarna har gått långsamt men veckorna snabbt. Det var allt typ. Bara ett litet inlägg för lite uppdagering..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hejsan. förra veckoslutet gick snabbt och lika så veckan.

förra lördagen var jag med lite kompisar och spelade fotboll och före kollade jag match med lillis och mele. Sen blev jag övernatt hos lillis tilsammans med ines och mele och sedan på söndagen for vi på konfirmation. på måndagen började min prao på ett dagis som jag älskar. alla barnen är söta och har annors trivits bra där. Veckan har gått såå fort. igår var jag och rida. Vi var i skogen och jag red late. Vi kom nog till stallet och red lite fritt sista minutrarna eftersom hästarna blev så vilda. idag är dettorsdag och harinte gjort så mycket. Var en stund med mele men inte mer ändet. Imorgon tar jag tågettill stan för att träffa lina och nessa. var ett jätte kort inlägg som blev lite råddigtmen sånt är mitt bloggande nuförtiden, kanske de blir bättre nångång... hade så bra!

Likes

Comments

Har inte bloggat på sjukt länge ich denhär gången har jag orsak! Vi har inte haft ordentligt internet hemma på typ två veckor så därför. Men nu bloggar jag iaf.
Flickorna var i hangö äver veckoslutet och vi hade sjukt roligt som alltid. Spelade typ monopol i 5timmar och sen satt vi ute en stund och spelade och sen gock vi ute en stund. Skrattade såååssååå mycket. Under veckorna jag inte bloggat och har jag pluggat och varit på stalle och sånt. Var också och hälsa på min lilla gullis alex som har vuxit såå sjuukt. Hon var ännu helt baby på sommaren men nu var hon såå stor talar och springer och skrattar!!
Imorgon ska jag o lina till sverige tilsammans med våra mammor. Vi ska på en kryssning och sen är vi fem timmar. Har på känn att jag kommer shoppa lite.heheheh. Sportlovet får hoppeligen ett bra början. Hade


Likes

Comments

haloo! dehärveckoslutet har underligt nog varit ganska longasamtfast endå helt kul. fredagen gick till att jag satt efter skolan hemma,sedan kollade på meles,lillis och ines handbollsträning och effter de blev det kebab på Uno. där bestämde vi att alla fa till ines övernatt och resten av kvällen for till att chilla och dansa just dance(i vilket jag äger i btw). På lördag kom jag hem från ines och bara typ chillade ändatill kvällen då vi fick gester och när det blev tillreckligt tråkit hos oss stack jag till mele var jag spenderade resten av kvällen. Det ändavi gjorde var typ se på yt och sedan bakade vi en väldig lyckad kladdkaka. for hem från mele lite före 12 och sömnade lite före 3.

idag är det alltså söndag och det har varit sååsåå tråkigt. tänkte att jag skulle vara jätte aktiv och plugga alla provoch böckermen det slutade med att jag har bokrecension på tisdag oh har ännu inte ens valt boken jag skall läsa.bra tessa. har kollat på 3 filmer och gjort en läxa,ätit mat från walls eftersom mina föräldrar var helt förtrötta att laga någon slags mat och snäppt några bilder,thats it. okej dethär blev ett ganska långt inlägg som jag kunde ha gjort mycket kortare men lite försent nu. tack o hej.Likes

Comments

hej! på veckoslutet besökte jag resemessan vilket var jätte roligt förresten. Nåmen to keep it to the point så fick jag såå lust att resa nånstans var det är varmt och turkost hav med vita sandstränder och sånt, Har inte varit på strand vacay pålänge heller. Men vi får se om vi far någonstans på sommaren eller på våren. är stuckk här i det här skitkalla finland.

mina dagar har gått långsamt framåt och har inte gjort mycket. Igår var jag på stallet igår men inte mer än det. Jag är så jävla trött hela tiden och vet inte varför... lite onödigt inlägg men det kanske blir intressanstare då jag egentligen gör någo..

Beautiful     

Voyage Privé: viagens de luxo, férias de qualidade e vendas exclusivas online     Wanderlust is incurable -

Shell and sand 💘     add a captionLikes

Comments

Veckoslut igen då alltså! Kom till stan idag för att träffa flickorna efter en lång skolvecka bakom. Gegga provet skrevs på mpndag och kemma provet skrevs på onsdag. Fick 8 i geggan men kemman har jag inte fått ut än.
Ivarjefall. Träffade flickorna på tågstationen och for via stockan till vapiano där vi åt oss proppmätta! Sen vandrade vi en stund och satte oss till sist på en bänk på stockans 8nde våningen och bara skrattade och sånt.. Till sust gick vi på caffe till starbucks ich därifrån skildes vi åt,dramatist. När jag kom hem for jg ännu ut med en hund som och sedan blev jag hos cami en stund och bara snarvlade. Imorgon blir det resemessa vilket blir kul men annors har jag öppna planer eller vad man nu säger..
Var förresten ute med hundarna i skogen för nån dag sen och tog kameran med. Måste bara transportera bilderna in på datorn och så kan jag sätta några in hit på bloggen. Tänkte faktist börja ta bilder igen så kanske denhär bloggen skulle bli lite mer färggran eller nånting.
Helt galet förresten hur min statistik har lyfts,fattar inte varför men det är ascoolt att människor faktist läser den här bloggen?! Men det var det för dethär inlägget,hejdå<3

Likes

Comments

Okej,2015 är här. Känner inte på nåt speciellt sätt om det,egentligen känner jag inget för det. Loggade in på datorn och kollade automatist på datumet och där sto det 2015,bara det. Kände inget,inte glädje,sorg inget. Jag menar såklart 2014 var ett bra år,fick nya vänner,hade sena kvällar med gått sällskap och sånt. Om jag fick säga något om 2014 som ändrat mig är säkert att våga vara glad. Låter kanske lite cheesy nu men under 2014 gjorde jag ett beslut som på sätt och vis gav mig en helt ny synvinkel för livet och jag vet att som 14 årig kan jag inte säga mycket men jag stängde en dörr i hopp att få öppna en ny dörr med massa nya möjligheter och det var exact det jag gjorde. Det var kanske det ända jag vill säga om -14.
Mitt nyår spenderades i fest och glädje hos östmans. Kan inte säga så mycket mer om det.. Men det var det inlägget och jag hoppas att ni hade en trevlig nyår och hoppeligen är ni mer ivriga än mig inför -15.
Tog tyvärr inte några bilder på våra fina raketer men hoppas det är okej. Har tagit jätte dåligt med bilder på sistone men det är kanske eftersom att jag är skit trött på min ursugande telefon.. Kanske det blir bättre med min nya telefon som jag köper nångång..
Likes

Comments

Hallloo! Torsdag idag och det är 6 dagar till jul. Otroligt hur snabbt allt har hänt. Ja menar,jag började just åttan,det var ju sommarlov typ igår känns det som. Mina veckor har stått ganska still,lute julfester,många stallbesök,sånt. Inte varit till helsingfors på hela december. Imorgon åker Nessa till tyskland och henne träffar jag inte förrän nästa år.
Skolans julfest är imorgon och åker efter det till stan för att hjälpa mommo. Sen är jag i helsingfors hela jullovet. Inte så mycket annat att säga. Hade så bra<3
Likes

Comments

Halo! Är i skolan just nu men vi har lästimme vilket är såå tråkit så ja tånkte blogga lite. Idag skall jag in till stan och träffa vänner igen. Måste också hitta nåt att ha på mig julfesten/julfesterna som ja ska gå på. Det är galet hu november är slut snart. Nästa vecka är det finlands självständighets dag. Och efter det är det stallets julfest och efter det är det skolans julfest och sen är det typ jul. Under veckan har jag inte gjort mycket... På måndagen var jag med vänner,på tisdagen pluggade jag och på onsdan var jag på stallet hela kvällen. Torsdagen var bara tråkig och nu är eet fredag. Jätte tråkit inlägg förlåt...


Likes

Comments