??

Vi gick in i asiatbutiken efter skolan och skulle köpa lyckokakor för typ tre spänn men det slutade med att jag köpte nästan hela butiken för att man behövde köpa för minst 50 med kort. Daisy hade 3 kr den jäveln.

Efter det fick vi värsta rycken o blev skitglada o bara gled omkring överallt på Hötorget och blev danskar också. Sen kom vi på att vi skulle se en man som heter Ove på bio men det var två timmar kvar så vi gled omkring överallt igen och försökte sno is från donken till min thaidryck. Men efter en timme blev vi så jävla trötta o orkade inte vänta mer på Ove så vi åkte hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Shoo folket! Idag så fick jag och Selma sluta extra tidigt så vi bestämde oss för att åka in till stan och fika lite.

Efter det drog vi hem till mig, där Selma fick ett ryck och gick och köpte pommes! 😎 Det är oftast svårt att fånga "the moment" på bild men den här gången lyckades jag med det. Det var verkligen lika mysigt som det ser ut som på bilden.

Aja, nu ska jag gå och äta ännu en gång så vi hörs. Ciao ;)

Likes

Comments

Hej bloggisen!! Ibland kan faktiskt måndagar vara riktigt bra, idag var en sån måndag!
Jag satt i en massagestol i ungefär 30 min idag när Daisy var hos tandläkaren och omg vad den va bra. Ska lätt köpa en sån. LÄTT. Googlade o hittade att de finns att köpa för 550 spänn på fyndiq. Inte ens ett helt studiebidrag och så kan man ha den hela livet typ. Tandläkarna kollade lite konstigt på mig för att jag aldrig lämnade massagestolen men vad ska man göra liksom, a man gotta do what a man gotta do.

Förutom att dagen var 👌 nästan hela dagen så har jag haft väldigt mycket otur också. Det började imorse när tuben precis skulle gå. Jag fick springa in i den för att hinna, men dörrarna höll nästan på att stängas på mig så allas blickar vändes mot mig och en kille fick hjälpa mig in också och jag sa inte ens tack. Usch på mig. Nästa sak hände på lektionen när jag gungade på stolen och hade fötterna på bordet. Helt plötsligt så tippar bara hela stolen bakåt och den ramlar med väärsta dunsen. Som tur så la sig en i min klass typ direkt efter precis när musiken blev tyst så man tänkte mer på det än på min duns (hoppas jag) Nästa grej hände på vägen hem från skulish när jag blev catchad av spärrarna som stängdes på mig.

Men de luuuugnt. Har släppt allt dedär nu o e glad ändå. Även om det känns som att gud hatar mig lite ibland.

Nu ska jag faktiskt plugga för en gångs skull så att jag klarar matteprovet. O ska äta det som ni ser på bilden. Hejdå puss

Likes

Comments

Tack för att ni har följt med oss i nästan ett halvår nu, kära läsare. Vilken resa det har varit. För att fira att ett halvt blogghalvår har gått drar vi till med en tb från när allt startade.

Likes

Comments

Kommer ihåg när jag aaalltid hade ringar på mig. Ska nog börja igen tihihi

Ringarna på bilden e från H&M och den med hamsa handen är från River Island

Likes

Comments

Min partner in crime e äntligen tillbaka💃 väldigt saknad faktiskt. Vill du ha en chai efter skolan? Svar då bögjävel

Likes

Comments

Det är Daisy som skriver nu för att vara med och stötta lite mer <3 (mitt andra inlägg här, sorry bro!!)

Just nu sitter jag på spanskan och väntar på att få sluta. Med vår spanskalärare Odila vet man aldrig när man får sluta, men minst en halvtimme innan är iaf säkrat. Kärlek till Odila ❤️

Hade inget intressant och skriva ville bara uppdatera lite. Och idag är min kompanjon Selma sjuk så krya på dig min vän så ses vi snart igen!!!

Throwbaaack

Likes

Comments

Så kaaaaaaallt!!! Jag fryser verkligen så jag darrar och det var ändå flera timmar sen jag kom hem nu...

Vi åkte till Ekerö idag för att åka skidor. Lunchen var 👎 Men dagen var helt ok. Vi åkte bara några gånger. Först åkte vi i den lite brantare backen men typ hälften av alla fastnade där uppe så vi fick åka i pulkabacken i slutet haha.

Jag Days, Amalia och Daisy åkte hem lite tidigare och nu.. Ligger jag i min säng och håller på att frysa ihjäl.

Tror jag ska gå och göra lite varm choklad o netflixa n chilla... 😏

Likes

Comments

Idag träffade jag Julia o vi åt bara hela dagen haha. Är typ pank nu men det va värt 😂

Likes

Comments