Trött på allt

Vi tröttnade på bergen och åkte till havet. Det tog nog knappt en kvart igår kväll att hitta ett nytt hotell och boka. Så skönt det var att få lämna Ella direkt på morgonen.

Hejdå höga gröna bergen

Vi tröttnade också på kollektivtrafiken. Först gick vi till busshållplatsen och ställde oss för att vänta på nästa buss. 7-8 timmar skulle det ta för att åka 15 mil. Några minuter senare satt vi i en taxi istället.

Rawana falls, en sevärdhet som vi kunde bocka av på vägen

Det kändes skönt att ge upp. Åka bekvämt och åka någonstans där det förhoppningsvis skulle kännas bättre. Vårt första stopp på kusten blev Tangalle.

Lunch på stranden

När vi kom till hotellet Karadiya resort var det första vi såg det perfekta läget precis intill havet. Sen såg vi det risiga rummet, den jordiga trädgården, den stängda restaurangen. Hade det bara varit välskött så kunde det varit fantastiskt, istället blev det bara den ena besvikelsen efter den andra. Tur det bara är två nätter här, vi får stå ut.

Som ett paradis, från rätt vinkel...

Vi har nog tröttnat på Sri Lanka också. Fast ärligt talat har vi nog aldrig ens fallit helt för det? Något är det som ständigt skaver. Trots att vi haft massor av fantastiska upplevelser som vi aldrig velat vara utan, så är det inte ett land vi helt fastnat för. Vi har en vecka kvar här med ytterligare ett stopp på kusten. Då ska vi bara försöka ta det lugnt.

Så lugnt det nu blir med den här lilla busen

Önskar så att vi får bli riktigt förälskade i landet och uppfyllda igen av energi där!

Gillar

Kommentarer

Eva H
,
Trött på allt - en lite missvisande rubrik som gjorde en lite skärrad. ...
ojadventures
ojadventures,
Sorry, inte meningen att skrämma upp 😄😘
nouw.com/ojadventures