Sol, hud och hår

Vi njuter och tar det lugnt på ön Gili Air utanför Bali i Indonesien. Dagarna består mest av att bada, snorkla och att äta där mellan.

För första gången är det flera som kommenterat mitt huvud. Killar som tycker det är häftigt att jag rakat. Bra idé i värmen!! En berättar att han också vill göra det och ber att få känna med handen på mitt huvud. Det får han, och fnissar lite av hur slätt det känns. En annan tror att jag säger six, som i six days sen jag rakade, fast jag försöker förklara att jag är sick - sjuk.

Det känns egentligen fel att kalla sig sjuk när insidan känns piggare, gladare, lugnare, starkare och nöjdare än någonsin i hela livet.

Resan är också en inre resa. Att vänja sig vid det nya utseendet på bilderna. För här tar vi ofta flera varje dag. Även om det är jag som hellre står bakom kameran än framför.

Magnus filmade mig och Maja när vi lekte i poolen i Seminyak. Det var första gången det senaste året jag kunde se mig själv på film utan att börja gråta. Jag tog till och med ut två stillbilder på oss och tänkte att vi var ganska fina ihop.

Maja är förstås alltid världens finaste, men att jag också var glad, skrattade och log av min kärlek till henne fick ansiktet att lysa starkare än all hud på huvudet.

Solen får det också att växa lite här och där. Jag räknar till fem strån på armen, ett på benet och flera små klickar av ljusa spret på huvudet. Kroppsstråna kunde gott få vara borta alltid, för den silkessläta kroppen är verkligen perfekt för strandliv. Jag tänker smått nöjt på alla som rakar, epilerar och lasrar för att få det jag har gratis. Och att stryka min sammetslena kind mot Majas mjuka småbarnshud är en oslagbar känsla som inte går att beskriva.

Jag börjar vänja mig nu. Och inser att det där med att känna sig hel kommer inifrån och inte har något att göra med utsidan.

Det är du som gör oss fullkomliga, och charmar ännu en ö!

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Gud så underbart! Vill också 😍
nouw.com/bolmgren
ojadventures
ojadventures,
Ja det är det! 😊💕
nouw.com/ojadventures
Pernilla
,
Härligt att du känner dej stark och ni ser ut att ha det underbart och du ser skitsnygg och häftig ut!
ojadventures
ojadventures,
Tack snälla! ❤️
nouw.com/ojadventures