Renade i kropp och själ

Vi känner oss renade inifrån och ut. Ölivet var underbart och fort vande vi oss med charmen och det enklare boendet på stranden. Men nu är det ganska skönt att slippa myror i badrummet, en kran som hängde snett och att sopa bort sand och insekter från sängen varje kväll.

Vi har varit in till stan och fyllt på förrådet av blöjor och tvättlappar. McGyvnus Oja har lagat sitt fiskespö med hjälp av en tändare, fiskekrok, eltejp och superlim.

Maja fick en lekpaus på en supermarket

Jag hittade maskeringstejp och spritpenna och har märkt upp alla små påsar jag delat upp min packning i. Kanske vi skulle skriva mer om vad vi valt att ha med oss någon dag om någon är intresserad? Två ryggsäckar för tre personer klarar vi oss gott på. Vikten är inga problem utan det är mest utrymmet som känns lite trångt. Hur kan allt bli större för varje gång det ska packas ner? Jag funderar på att posta tillbaka lite saker till Sverige. Mest Majas kläder, henne tog vi med fler ombyten till men vi skulle hittills klarat oss bra på mindre.

På väg in till Kuala Besut

Imorgon åker vi igen. Australien är nästa stopp på vår resa. Ännu en lång flygning, som vi gör över natten.

Men tills dess ska vi njuta av mer poolbad, lite gym, rena lakan och sandfria golv.

Gillar

Kommentarer

Eva H
,
Ja, berätta vad ni har valt att ha med er, vad ni ev saknar ( och vad ni kunde ha ,lämnat hemma, men det ät kanske bara Majas kläder)
Själv har jag en benägenhet att alltid ta med för mycket när jag bara reser inom Sverige o jobbar. Å andra sidan bär jag det inte på ryggen o har man en resväska så kan man ju ändå fylla,den liksom.....

50 nyanser av grått i Växjö idag. Bara så ni vet vad ni missar😀
ojadventures
ojadventures,
Saknar nog faktiskt inget ännu. Magnus önskade att han skulle tagit med eltejp och superlim direkt, men går ju lika bra att köpa om behovet uppstår. 😄 Är också alltid sådana som packar lite för mycket "bra-att-ha", men den här gången var vi betydligt tuffare i gallringen. Har fotat all packning så ska försöka skriva ihop något vid tillfälle. 😊Haha det där gråa saknar vi inte det minsta 😝
nouw.com/ojadventures