Några dagar i Bangkok

Att göra så lite som möjligt i Bangkok var målet. Absolut INTE kolla på några tempel eller palats! Vi har det så fint och bekvämt på hotellet At Mind Executive Suites. Stort fräscht rum, gym och takpool. Jag hade varit nöjd utan att ens gå utanför dörren! Bara träna, bada och äta. Räcker gott så.

Vi hänger mest här i Bangkok för att vänta in mina föräldrar som kommer imorgon. Senaste veckorna har vi gjort beställningar på nätet så förutom att nu resa ihop i två veckor kommer även deras väskor ha påfyllning till våra. Magnus är inne på sin sista klick mustaschvax och Majas solkräm räcker nog bara några gånger till. Vi ser även fram emot att lasta ur och skicka hem en del saker också. Det har blivit en sport att hålla packningen så kompakt och optimerad som möjligt.

Och så klart har vi inte suttit inne på hotellrummet i flera dagar. Visst blev det shopping på Central World, MBK och Siam Paragon. Båttur på floden. Khaosan road. Allt det där vanliga turistiga. Blandat med baden, träningen och maten. För även om vi försöker bromsa tempot mellan varven är det svårt att låta bli.

Att upptäcka och uppleva allt där vi är!

Gillar

Kommentarer

Eva H
,
Vilken underbar bild på Maja i keps, solbrillor o badringarna (det heter de väl inte, men jag kommer inte på namnet just nu)!

Så roligt att få träffa mormor o morfar för henne. (och er)
ojadventures
ojadventures,
Ja vi skrattade gott åt tuffingen i poolen. 😎😁 Mycket roligt för oss alla att fått sällskap av mormor och morfar nu! 😊
nouw.com/ojadventures
Stina, vagabondfamiljen.se,
Låter som härliga dagar i Bangkok! Mysigt att få besök av släktingar, det brukar vi också få på våra resor.

//Stina, Vagabondfamiljen.se
vagabondfamiljen.se
ojadventures
ojadventures,
Ja verkligen kul! Härligt att ni också haft de möjligheterna 😊
nouw.com/ojadventures