KL dag 2

Apelsin över hela Majas tröja, så sjukt ont i fötterna av allt promenerande, och så en keps som helt plötsligt upptäcktes försvunnen högst uppe i KL tower. Just då kändes nästan tårarna nära. Kan man åka hem efter två dagar? Världsliga saker kanske, men det var baldiens keps som var borta och det räcker redan med att ha ett hår som saknas.

Kollar utsikten från KL tower.

Bet ihop och vi gick några varv i tornet och tittade ut över staden. Gick tillbaka samma väg vi kom ifrån för att titta efter kepsen, men insåg att det var lönlöst. Benen orkade inte heller gå alla trottoarer bort till monorailstationen där den sist var med.

Så ser vi Petronas Twin Towers sticka upp bara något kvarter ifrån och ändrar plan. Där måste vi förstås också fota oss för att kunna bocka av ännu en av alla turistgrejer! Under tornen visade det sig finnas en stor shopping mall med butiker precis i vår smak. På Suria KLCC Mall blev det middag, sandaler som förhoppningsvis hålls bättre på Majas fötter och en ny svart keps.

Keps, sandaler och glatt humör!

Lagom till solnedgången kom vi ut i parken nedanför tornen. Medan himlen blev svart och alla lampor tändes upp på husen satt vi en stund på gräset i den varma fuktiga kvällsluften. Vad kunde vi mer önska? Allt blir bra och ordnar sig så länge vi bara är tillsammans. <3

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
Wow vad cool bild. Mäktiga torn 😊 ni verkar ha det toppen om än lite små jobbiga saker. Men som du säger...ni är alla tre tillsammans och då löser sig allt till slut. Kram ❤
ojadventures
ojadventures,
Tack! Jadå vi har det bra ❤️😊 Och imorgon åker vi vidare till nästa plats ✈️
nouw.com/ojadventures
Malin Thorvaldson Persson
,
du starka!vackra!modiga kvinna!
Tillsammans är ni starka !
ojadventures
ojadventures,
❤️❤️❤️
nouw.com/ojadventures