Hänger i Honolulu

Vi vänjer oss vid allt det nya på Hawaii. Allt är så lugnt och trafiken är så tyst. Men den största utmaningen är att det är dyrt. Eller kanske är det ungefär som i Sverige? Vi tyckte maten kostade mer på Filippinerna jämfört med när vi precis hade varit i svinbilliga Vietnam. Vilket skämt motför priserna här. Fast sen verkar det mesta vara i gigantiska portioner också...

God morgon från vårt fönster!

För att spara pengar försöker vi laga mat själva till frukosten på morgonen och middag på kvällen. Bär hem matvarorna från affären i bruna påsar i famnen, precis som på film. När ska någon upptäcka att det går att göra handtag dom!?

Vår lilla lägenhet är mer som ett studentrum i storlek och har ett litet kök, men inget matbord. Så måltiderna blir som mysig picknick på golvet.

Efter en heldag med vulkanklättring igår tog vi en lugn dag på stranden idag. Den lilla lagunen vid Waikiki beach var isande kall men vi doppade åtminstone halva kroppen. Maja simmade på lika glatt som alltid.

Våra väskor är än en gång packade för resa. Men en hel dag har vi kvar här innan nästa plan lyfter. Då vi ska bocka av en ny sak på listan som vi ännu inte hittills gjort innan på denna resa!

Gillar

Kommentarer