Första dagen på Bali

Det brummar och mullrar konstant. Bilarna och mopederna kör inte fort men gatorna är trånga så dom får kryssa sig fram. Elledningarna hänger i stora sjok på stolparna. Det har regnat till och från hela dagen. Trottoarerna har lösa stenar här och där som barnvagnshjulen kör fast i och det är oftast höga kanter ner och upp där vi får hjälpas åt att bära.

Vi bara älskar det!

För i allt myller ligger också dom mest fantastiska små tempelliknande hus. Vackra grindar och utsnidade dörrar i trä även till dom mest nedgångna små skjulen. Dofterna av rökelse och örtcigaretterna som röks här och luktar underbart. Alla är vänliga och hjälpsamma. Dom små faten med blommor står utställda på dom mest överraskande platser. Den molniga himlen som faktiskt var en lättnad, för Majas nacke är alldeles fylld med korkskruvar av fukten och värmen ändå. Och även om det är trångt i trafiken är det ingen som stressar.

Energin av Bali bara uppfyller oss!

Yes we do hehe

Vi bor nu i Seminyak på Villa Bunga hotel & spa där vi bokat tre nätter. För att landa lite efter resan och få se omgivningarna här innan vi åker vidare på ön. Nästa stopp blir Ubud en vecka, och därefter... så vet vi inte ännu.

Äh bara lite fika. Organic, raw-food, vegan osv

Vi har en lång lista på saker vi vill se på Bali, så nu ska vi bara försöka bestämma oss för när, var och hur. Ännu en gång har ett instagramkonto varit inspo och vi har ambitiöst skrivit ner platserna på alla favoritbilder vi skickat till varandra från @balidaily, sorterat efter väderstreck i ett googledokument vi delar.

Lilla cooling

Jag önskar vi var riktigt välplanerade som redan styrt upp varenda dag och hade full koll på allt, men vi tänkte faktiskt att magkänslan ska få hjälpa lite på traven på denna ö.

För nu är vi här!!

Gillar

Kommentarer

Så kul att följa er! Vi börjar också i Seminyak för att landa lite. 😊 Så låter lite som samma plan - förutom att vi klämmer in ett par nätter Amed innan Ubud. Om det är bra eller inte återstår att se, men det finns ju bara SÅ mycket man vill se på Bali!
livetfrandenljusasidan.se
ojadventures
ojadventures,
Vi kikade först lite på Amed efter Ubud, men så tog vi Gili Air direkt istället. 😄 Har inte styrt upp vår resa här innan mer än att kolla upp massa saker vi vill se, så medan vi är på ett ställe har vi bokat nästa. 🙈😅 Hoppas ni kommer gilla Bali lika mycket som oss. Så galet och livligt och fullt upp med allt att titta på! 😍👍
nouw.com/ojadventures