Currumbin wildlife sanctuary

Inte kan vi vara i Australien utan att få se känguru och koala! Att få stöta på fritt dom ute i vildmarken kanske är att hoppas lite för mycket. Särskilt när vi mest promenerar på gator i städer. Många fåglar och ödlor har vi sett, och fladdermöss.... Som här heter flygande hundar, det säger en del om storleken va? Urk. Men för att få se dom fina härliga australienska djuren också tog vi saken i egna händer och åkte till en djurpark.

Redan vid entrèn väntade ett gäng koalor

Vi gick på orm- och reptilshow

Där djuren visades upp nära

Jättenära

Så mycket att titta på

Allt var väldigt fint och välordnat. Det kändes inte som att vara i en djurpark utan mer som att vara på besök i djurens värld.

Massor med koalor

Tasmansk djävul

I den stora känguruparken gick alla djur fritt bland besökarna

Inte så tuffa när den här mötte oss på gångvägen

En fågel som ville sno vår mat

Alla djur vi tittar på så pratar vi förstås om Eros också. Vi är så glada att han får vara hos fantastiska hundvakter så att vi kan göra denna resa och veta att han är så väl omhändertagen under tiden.

Efter en lång dag på djurparken avslutade vi kvällen med att byta om till badkläderna och ta hissen ner till den varma jacuzzipoolen utanför hotellet. Där satt vi i det ångande varma vattnet medan kvällsluften var sval och himlen svart med stjärnorna som lyste över våra huvuden. Den allra bästa avrundningen efter en hel dags djurspanande.

Gillar

Kommentarer

Britt
,
Hon är väl för söt!!!!
ojadventures
ojadventures,
Vår lilla gounge 😊💕
nouw.com/ojadventures
Sandra
,
Wow vilken djurpark. Vilka djur. Coolt 😊
Vad härligt ni har det. Kram till er där i värmen. Här har varma jackor. Mössa och vantar åkt på. Snart kommer snön...inte lika happy men vi har det gott ändå 😉
ojadventures
ojadventures,
Haha! Men väldigt kul att Patte fick skjuta för Reima så något positivt med hösten ändå! 😄
nouw.com/ojadventures