Alla kan inte vara på topp varje dag

En väcktes av ett mail om att flygbiljetterna som bokades igår var cancelled pga tekniska problem, öh va!? Grrr morr! Och resultatet efter att ha provat en ny spännande vattensport för två dagar är en sådan låsning i bröstkorgen att hen knappt kunnat röra sig idag.

En annan hade bara en allmänt dålig dag. Ville springa fritt istället för att åka vagn eller sele. Råkade få någon stark smak i maten och nästan sesamfrön i ögat. Ville klättra under barstolar istället för att sitta uppe på en vanlig. Sov bara halva tuppluren mitt på dagen. Ja det mesta var helt enkelt jobbigt och kinkigt då.

Det är bara den tredje som varken haft krämpor eller några större raseriutbrott. Det var den som fick starta morgonen med att smita iväg på 90 minuters yoga. På andra våningen i ett rum med bara tak och inga väggar, med utsikt över hustak och havet. Ljuvligt!

Vi åkte till Uluwatu tempel idag.

Höga trappor

Höga klippor

Det var det första templet vi besökt som;

* Inte var helsprängt med besökare som kom i stora busslaster.
* Inte ledde ut oss genom en labyrint av försäljare som ropade.
* Inte ville ha pengar för varenda liten sak som lånad sarong eller toalettbesök.

Med templet bakom

Det var en fin miljö med templet på den höga klippan och det var också överraskande välordnat och skött med allt omkring.

Vi har också hängett oss i matupplevelser. Lunch med rå mat i en skål på Single fin. Organisk middag på Buddha soul. Kikat i fina surfbutiker, och hunnit ta ett pooldopp.

Healthy food with a view

Sjukt tråkigt med föräldrar som jämt vill äta kaninmat

Imorgon är det bara hoppas att alla tre är i bättre form. En försöker bota sig med massage just nu, och de övriga får väl båda två starta dagen med harmonigivande yoga istället.

Fast visst är det många skratt även en halvskruttig dag!

Och nya biljetter är bokade så håll tummarna att allt går igenom denna gång.

Gillar

Kommentarer

Linnea i Colorado,
Men WOW!!! Jag onskar att vi kunde gora precis det har! Gud vad jag ar imponerad av er!!
linneaiusa.com
ojadventures
ojadventures,
Vi vet inte själva vad vi gett oss in på, vi bara gjorde det! 😄
nouw.com/ojadventures
Eva H
,
Nej, inte ens i paradiset o om man "gör vad man vill" (och som alla härhemma längtar efter att våga/kunna) är livet på topp alla dagar. Man har sig själv med sig hela tiden o man förändras inte tvärt av att vara på resa. Livet drabbar en där också o det har sina sidor att leva nära varandra utan anhöriga/nära vänner också.

By the way, hon är ju så otroligt charmig er lilla höna 🐔!
ojadventures
ojadventures,
Du är klok du Eva! ❤️ Och vår lilla tjej brukar ju oftast var en sån solstråle att vi blir lite ställda när helt plötsligt inget duger för humöret. ☺️
nouw.com/ojadventures