Hei, vil du og kjæresten/vennen din ha en gratis gavekort til massasje?
Min mor eier en Massasje salong i Kristiansand som heter "Magic Beauty", og hun bestemte seg til å ha en julegave trekning. Og premien blir et gavekort til par rom massasje (et rom med to massasje senger), det er en perfekt jule gave for deg som har en kjæreste eller en venn som du har lyst å ta med til en deilig massasje.

Jeg kommer til å skrive mer informasjon om dette i helgen, så om du vil bli med på trekningen så er det bare å følge med og melde deg på når innlegget kommer ut!

Ha en fin dag videre :)

------ Oilli ------

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Som sakt så hadde jeg en Fujifilm Instax kamera, men jeg bestemte meg heller for å kjøpe en "Polaroid SnapTouch" camera, den er mindre og man kan se på kameraet før man tar et bilde. Det beste med den er at man kan få lagre bildene på en brikke, men Samtidlig kan man få bilde printet ut.

I dag har jeg fått kjøpt en Polaroid Snaptouch. Disse type kameraene har to typer, en type som heter Polaroid Snap og en Polaroid SnapTouch. Forskjellen er at "snap" har kan man kun ta bilde og det blir printet ut, mens "snaptouch" har en liten touch skjerm bak som man kan se før man tar et bilde. Man kan også legge inn en SD card, for å lagre bilde etter at man har tatt et. SD card kan man ha opp til 64gb, men jeg kjøpte en 32.

Når man åpner boksen får man med bruksanvisning, lade kabel, magnetisk linse lokk, 10 bilde printer som man kan printe ut bilder med og bruke det som klistremerke også får man med et håndstrikk så man slipper å miste det når man tar et bilde.

Jeg et kjempe fornøyd med kameraet! Papirene til å printe ut er ikke kjempe dyre heller og selve kameraet koster 1460kr. Polaroid har forskjellige farger "lilla, blå, hvit, svart og rød".

------ Oilli ------

Likes

Comments

Contains affiliate links

Etter at min lyse rosa Fujifilm Instax Mini 8 ble stjålet, kjøpte jeg den samme type kameraet i lyseblå, for jeg likte model så godt! Men i dag valgte jeg å selge min Fujifilm Instax Mini 8 i lyse blå, det er en ny model av en gammeldags kamera som printer ut med en gang etter at man har tatt et bilde og den går ikke på lading men batteri. Bilde kommer ut helt hvit først og etter rundt 2-5 min vil alle fargene følge etter. Det er ingen ting galt kameraet og den har en kjempe fin blå himmel farge. Men jeg skulle selge min på grunn av jeg mente at den var for stor til å bære med seg rundt overalt, og det er så synd at hver gang man tar et bilde og det ikke ble så bra som forventet så må man hive den film papiret, og da var den ene bare sløs. I Instaxfilm så har den bare 10 stk inni en boks, en boks vil koste rundt 170kr - 200kr. Men selve Kameraet koster rundt 660kr - 900kr er ikke så kjempe dyr, det dyreste er bare Fujifilm boksen. På dette bilde viser det alt som er inni boksen, man får en liten lyseblå tau til og henge på kameraet som man kan ha rundt hendene så man slipper å miste den, man får også bruksanvisning og batterier til kameraet. Men Fujifilm Instax Film kjøpte jeg selv, så den får man ikke med sammen med kameraet.

Kjøp Fujifilm Instax Mini 8 - HER eller Fujifilm Instax Mini 9 - HER  

Du kan få kjøpt 2x10 Fujifilm Instax Flim for 151kr -232kr​. 

------ Oilli ------

Likes

Comments

Da har jeg skrevet navn på alle som deltok, jeg hadde dessverre ikke andre papir akkurat der å da.. så ja.. Men jeg trakk et papirbit opp med et navn på, og om til at vinneren var "DTIM", gratulerer så mye til deg! Til dere som ikke vant denne gangen, bli gjerne med å delta i neste måned! Mulig det blir deg, kanskje det ikke blir noe du liker, men kanskje noe du kan gi bort til en du er glad i?

Her har jeg en liten video over når jeg trakk lappen, og bevis på at jeg ikke hadde samme navn på alle papirbitene :)

Ha en fin dag videre!

------ Oilli ------

Likes

Comments

NOVEMBERS GIVEAWAY!

Da tenkte jeg og gi min første giveaway. Dette er et parfyme sett fra "La Rive".
parfymen: Eau De Parfum (75 ml) og spray: Parfum Deodorant (150 ml).
Lukter kjempe herlig!

Kunne du ha tenkt deg å få ""La Rive" parfyme i posten?

1. Følg meg på bloggen, for dere som har blogg.

2. Kommenter "jeg er med" på dette innlegget.

Å dere er med i trekningen <3
Og ikke glem å skrive ned mailen deres så jeg kan kontakte vinneren
!

Trekningen blir trukket på Mandagen
LYKKE TIL!

------ Oilli ------

Likes

Comments

Contains affiliate links

Da var det endelig helg!

Typen min og meg bestemte oss for å dra en tur til senteret og shoppe litt klær. Så gikk vi forbi Gina Tricot butikken og så disse strikke genserne, jeg tok med meg tre forskjellige farge som da var grå, mørke blå og gul, for å prøve å se hvilken jeg likte best. Men disse type strikke genserne var ikke så ille, de var myke og varme, altså veldig deilig stoff å gå med. Så tok vi selvfølgelig noen bilder, bilder som jeg tok selv var bare for å vise fargene. Men de to andre skulle egentlig være possing, men jeg var så shy at jeg ikke kunne ta det seriøst.

Jeg har tenkt å ha en liten November GIVEAWAY, så om du/dere lurer på hva det er og vil være med i trekningen så ta dere gjerne en kikk innom bloggen og se min neste innlegg i dag.

Then it was finally weekend!

My boyfriend and I decided to go to the center and shop some clothes. Then we passed the Gina Tricot and saw these knitting sweaters, I brought three different colors, which were gray, dark blue and yellow, to try to see which one I liked best. But these kind of knitting sweaters were not that bad, they were soft and warm, so very comfortable to go with. So of course we took some pictures, pictures that I took myself were just to show the colors. But they other two i tried to pose, but I was to shy that I couldn't take it seriously.

I intend to have a little November GIVEAWAY so if you wonder what it is and want to join the draw, feel free to take a look at the blog and see my next post today.

------ Oilli ------

Likes

Comments

I dag våknet jeg rundt klokken 12, for i natt var ikke akkurat den beste natten. Jeg tok bussen til byen for å møtte typen min, og da jeg kom til byen gikk vi til min mor. Vi skulle sove hos min mor i dag, så da la vi fra oss alle tingene og gikk en tur inn til byen. Etter at vi var i markens begynte vi å bli sultene, så gikk vi til en restaurant som heter "Mother India". Jeg har tidligere jobbet på denne restauranten før i en liten stund før jeg sluttet. For min del så hadde de både positive og negative ting, derfor hadde jeg mine grunner til å slutte. Men at jeg valgte å slutte hadde ikke noe med smaken av maten å gjøre! Maten hos Mother India er helt nydelig!
Så kom vi oss frem til Mother India og fikk plass for 2, vi bestilte nr 46 som var Chicken Tikki Massala. Chicken Tikki Massala har jeg hørt at mange liker, men den retten er i hvertfall min favoritt indisk rett. Litt dyrt, men verdt pengene ^.^

ANMELDELSE

*Det Negative: Maten tar lang tid. Ansatte får ikke så mye i lønna og maten er dyr. det er ingen faste jobb dager så det vil bli vanskelig å finne andre jobber Samtidlig. Ansatsene må betale halve prisen av maten vis de skal spise etter jobben eller i pausen.
*Det Positive: Maten er verdt å vente for det smaker veldig godt og man får snacks i mens man venter på maten, som er Indisk flatbrød med dip. Alle retter koster 200kr vis man bestiller Take Away. Selv om man ikke får mye i lønn så får man tips, og da vil lønna ligge rundt 200-250kr. Servitørene der er ganske profesjonelle og husker hver av gjestene om hva de hadde bestilt, det er altså de sin teknikk som servitør.

Fra 1 til 5 ville jeg ha gitt dem en 5´er.
For selv om det ble noen små negative ting så ble det snudd til positive.

------ Oilli ------

Likes

Comments

Macbook 12"

Jeg har alltid hatt lyst på en Macbook 12", men har aldri hatt råd til en...
Men siden jeg har jobbet i sommer fikk jeg endelig spart meg opp til en! Jeg syns Macbook var veldig dyrt, så jeg prøvde å gå inn på nette for å prøve å finne noen rabattkode eller macbook som var på tilbud. Jeg gikk på Pippin butikken og da var prisen på 14999,- kr. Jeg syns det ble så dyrt, men så kom jeg på at de hadde studentrabatt! Jeg spurte ansatte på Pippin om studentrabatten, og de fortalte at de hadde 5% studentrabatt på alle macbook. Prisen lå da på 14249,- kr. (Ord. pris 14999,-)

Men en dag kom jeg inn på en side som heter StudentTorget.no
Der hadde de 8% rabatt på alle MacBook! Så da lå prisen på 13791,- kr. (Ord. pris 14999,-)
Så da bestilte jeg MacBook på denne siden og fikk det etter 2 dager ved Ekspresslevering.
Det er også mulig og få 4-5% rabtt på Ipad. Til dere som ikke har hørt om denne siden før så vil jeg bare fortelle at det fines flere andre rabatter for dere studenter, det er gratis innmelding og du trenger bare å sende bevis for at du er student.

Macbook 12"

I've always wanted a macbook 12, but could never afford to buy one...
Since i had a job the last past summer, i now have afford for one! I mean Macbook is very expensive, so I tried to go online and find any discount code or macbook that was on offer.
I went to the Pippin store and the price was at 1840$. It became so expensive, but so I realized they had a student discount! I asked the staff at Pippin about the student discount and they told me that they had 5% student discount on all Macbook. The price was still 1749$. (Org. price 1840$.)

One day I came to a page called StudentTorget.no
They had 8% discount on all MacBook! So the price was on 1693$. (Org. price 1840$.)
Then I ordered the MacBook on this page and it came after 2 days at Express Delivery.
It also possible to get 4-5% off on Ipad. To those who have not heard of this page before, I just want to say that there are several nice discounts for students, is free registration and you only need to proof that you are a student.


------ Oilli ------

Likes

Comments

Contains affiliate links

Gummibjørn vitamin

Endelig var min SugarBearHair kommet! Jeg har hørt så mye positive ting om disse hår vitaminene, så jeg kjøpte 3 måneders vitamin fra Lyko.no for å gi det en sjans.
Jeg håper virkelig det vil gi meg gode resultater, de sier at det vil gjøre håret sterkere og sunnere når de vokser ut. jeg har ikke så sterk hår og i tillegg har jeg masse hårfall hver eneste dag. Men jeg kommer tilbake og fortelle dere om resultaten etter 3 måneder. Gummibjørnene inneholdender en kombinasjon av vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B6, folinsyre, vitamin B12, biotin, pantotensyre, jod, sink, cholin og inositol.

En boks inneholder 60 gummibrjørner som varer omtrent i 30 dager. Og anbefaler ikke mer enn 2 gummibjørner per dag!
Pris: 865,- kr (Ord. Pris 1009.- kr)

SugarBearHair

Finally have my SugarBearHair arrived! I've heard so many positive things about these hair vitamins, so i have bought 3 months vitamin from Lyko.no to give it a shot.
I really hope it will give me a good result, They say that the product will make your hair stronger and healthier when it grows. I do not have that strong hair and in addition I have a lot of hair loss every day. but i will be back and tell you guys about the result after 3 month The rubber bear contains a combination of vitamin A , vitamin C , vitamin D, vitamin E, vitamin B6, folic acid, vitamin B12, biotin, pantothenic acid, iodine, zinc, choline and inositol.

One boxes of SugarBeanHair contains 60 rubber bear which lasts about 30 days. And they will not recommend more than 2 rubber bear daily!
Price: 107$ (Price 124$)

Norwegian

English

Ingredienser:

Glukosesirup, sukker, vann, pektin, sitronsyre, natriumkitrat, naturlige smaker, for farger (titandioxid, blå 1), kokosnøttolje, karnaubavoks.

Ingredients:

Glucose Syrup, Sugar, Water, Pectin, Citric Acid, Sodium Citrate, Natural Flavors, For Colors (Titanium Dioxide, Blue 1), Coconut Oil, Carnauba Wax.

------ Oilli ------

Likes

Comments

Trening..

Jeg har trent ganske mye i sommer og det var faktisk ganske gøy! Men jeg greier fortsatt ikke å få motivasjon til å trene mer de andre dagene, spesielt når det er så kaldt ute.. Man får bare lyst å ligge hjemme helle dagen i denne kulden, men allikavel prøver jeg å presse meg selv opp til sentrum og prøve å trene.
Så kom jeg meg til Fresh, ble bare 1 time trening så var all motivasjonen vekke..

Jeg har hvertfall greid målet mitt, for 2 år siden veide jeg 64 kg og var litt lavere enn 160cm. Jeg var liten og bollete, men noen folk vil jo ha litt forandring i livet, og jeg var en av de! Jeg veide 48kg for et halvt år siden da jeg var på ferie i Thailand... Det betyr ikke at jeg sultet meg selv men det var så varmt i Thailand at det eneste jeg ville ha var noe kaldt å drikke, jeg var ikke så sulten og jeg svettet helle tiden.
Men når jeg kom tilbake til Norge igjen så ville jeg heller bygge muskler, så nå etter 2 år så veier jeg rundt 53 med noen små muskler som jeg aldri har hatt! Ikke så mye men mer enn nok, så jeg burde være stolt av meg selv ^•^

Har du et mål du vil til så er det bare å gå for det, det vil bli hardt og det vil ta tid, mange ganger vil man bare gi opp, men å tenke at du selv allerede har begynt.. hvorfor skal du slutte? Ikke slutt å prøv før du har greid målet, for du har jo allerede begynt!

Training

I have been training a lot in the past summer and it have been a lot of fun! But I still can’t manage to motivate myself to train more these days, Special when it is cold outside. The only thing I want to do in this cold weather is saying home and laying in my bed all day long. But anyway, I try to force myself to the gym.
So finally I arrived to Fresh fitness, but after one hour of training I lost all my motivation to train.

I have reach my goal, for two years ago I weighted myself at 64 kg / 141 lbs And I was shorter then 160cm / 5.2 ft. I was small and fluffy, but some people want a little change in life, and I was one of them! I weighted 48 kg / 105 lbs for a half year ago when I was on a holiday in Thailand. It does not mean that I starve myself, but the weather was so hot in Thailand and the only thing that I wanted was something cold to drink, I was not so hungry, and I sweated a lot all the time.
When I got back to Norway again I wanted more to build muscles more than just doing cardio, so now after two years I weighted myself around 53 kg / 116 lbs with some muscles that I never had before! It was not that much but more than enough, so I should be proud of myself.

If you have a goal you wanted to achieve so go for it, it will be hard and it will take time, many time you may want to give up, but you need to think that you already started and made progress… why should you stop? Do not stop to trying before reach your goal. Because you already started.


------ Oilli ------

Likes

Comments

Heiia!

Da er jeg ny medlem av nouw, jeg har små Peiling på hva denne siden dreier jeg om men tipper at det er lignende blogg. Jeg har ikke akkurat et mål på hva jeg kommer til å publisere her, så det blir nok litt av forskjellige ting og følelser. Men det betyr ikke bare de gode følelsene ;) Dårlige følelser må man ha av og til også ...

De gode tingene som gjør meg lykkelig vil jeg gjerne dele til dere som bruker tiden på å    lese det <3
 De dårlige tingene vil jeg gjerne bare skrive for å skrive, om man ikke liker det så er det like greit å skrive tilbakemelding på «hvorfor?» ellers bare la være å lese ^•^

Heyya!

Now I am a new member of nouw, I have a small clue of what this site is about, I guess it similar to blog. I do not currently have a goal of what I am going to publish here, so I guess it would be different tings and feelings, but I do not mean that it only going to be good emotion ;) bad emotion must we have something also.

Thing that gives my happiness will I also share with them that spare their time to read <3
The tings will I also be writing just to write. If you don’t like it, will It be great to let me know in the comment “why?” or just don’t read it. ^.^


------ Oilli ------

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Nouw Magazine