En stad full av coola grejer på grund av dess aktiva mark. Morgonen startade vid Lady Knox Geyser som sprutar prick 10.15 varje dag. Därefter blev det mud pools och sen gick vi in i waiotapu thermal park som bjöd på det allra coolaste. Den rykande "Champagne pool" och den neon gula poolen var helt klart kamerans favorit motiv!

Hur sjukt?

Men låt er inte luras.. Beauty has a price. Sulphuret som gör allt detta möjligt luktar vidrigt! Vi lyckades efter bara några minuter identifiera stanken.. Kokt ägg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Filmfanet Johanna har idag dragit med oss till Lord of The rings inspelningsplatsen, HOBBITON!

Så overkligt grönt, kul filmhistoria och gratis öl. Jag och Amanda, som bara sett första 45 minuterna av filmen, fick mersmak!

Likes

Comments

Andra natten spenderades, som den bör, på gratis parkering i en liten liten liten håla några timmar utanför Aukland. Gratis är härligt tycker vi.

Likes

Comments

Jag har lyckats dra på mig nån förkylning med hela köret; ont i halsen, hosta, huvudvärk och lite matt. Lite ipren och dessa två leenden är den rätta medicinen!

Likes

Comments

Första natten i vanen hamnade vi på lyxig gubbcamping i Beachlands en bit utanför Aukland! Tokfin camping men kallt som tusan i bilen..

Vi har hyrt bil från wicked där alla bilarna är spraymålade och lite sådär lagom provacative. Va inte helt kul när pensionärerna reste sig (skämtar inte ens, de ställde sig upp i husvagnarna) när vi gled in på campingen haha.. NU AUKLAND!

Likes

Comments

Landade. Hyrde bil. Kom nästan inte ihåg hur man startar en bil. Klarade oss nätt och jämnt ut i vänstertrafiken. Nu har mina två personliga chaufförer dock kommit ihåg hur man rattar omkring och det går galant! Med dessa två bakom ratten kan man känna sig trygg!

Likes

Comments

En sista kväll i Syd innan vi lämnar för Nya Zeeland. Vi spenderade den med Ella och Jonas i Kings Kross där vi gick och åt på Boccone och chillade hos dom!

Imorgon är det upp med tuppen för att catcha flyget till Aukland. Där blir det inflytt i den Campervan som ska ta oss genom hela NZ - från toppen i Norr till Sydspetsen! Vi är laddade!

Likes

Comments

Efter vad som känns som 17 timmars intensivt städande var vi färdigpackade och lämnade med tunga hjärtan Beach rd 46!

Unit5 gänget skils också åt vilket gör mig ännu ledsnare. Jag, Johanna och vår kalmarit Amanda gör oss redo för nya äventyr i Nya Zeeland medans Luleå sticker till Bali. Kommer kännas tungt utan dem!

Likes

Comments

En sista beach rd onsdag. Nu kör vi!

Likes

Comments

Igår va det onsdag och vi var som vanligt på Beach rd hotel och dansade. Trots det ställde vi klockan tidigt för att åka till Blue Mountains för en heldags hike..

Inte den bästa av morgnar vill jag lova! Inte många timmars sömn, kaffet tappades igår vid the making av espresso martinis och glömde linserna så var tvungen att KUBBA hem igen... 300 meter.. Bakis... Asfort!

Väl framme i Blue Mountains kände vi oss rätt fräscha. Efter nån timmes hike nedför satte vi oss ner och käka lunch och därefter va det någon timme till tills vi kom fram till vattenfallet man kunde bada i. Waterfall leden tog 5 timmar och va full av spektakulära vyer och vattenfallsbad! 4/5!

Likes

Comments