Hej förlåt för dålig uppdatering.
Idag har jag bara tagit lungt, tog en varm dusch på morgonen och en lång promenad. Finns inte så mycket och göra när det är så himla dåligt väder hela tiden bara regn och regn.
Man vill ju ha fint väder så man bara kan ligga ute i solen varje dag och sen bada men nej det verkar inte som det får vara fint när det är sommarlov. Men får hoppas  att det blir bra väder framöver.
kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ligger nu i sängen och försöker ta mig upp men jag är så himla trött så orkar verkligen inte. Men jag måste upp nu och ta en långpromenad med hunden och sen hem och göra lite frukost.
Och sen får jag se vad som händer idag.
Ha en bra fredag!

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket bara Vart hemma och tagit det lungt. Duschade och fixade iordning mig.
Jag åkte till skolan för skulle vara där halv 4, alla som sökte sommarjobb genom komunen skulle vara där för de skulle ha genomgång om lite hur man ska bete sig på arbetsplatsen.

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering nu på ett tag. Har verkligen inte hunnit blogga något dom här dagarna men nu ska jag skärpa mig.
I måndags va jag och slingade och klippte håret vart jättenöjd med det.
Igår var jag och besökte vård och omsorg programet det verkade jätte intressant och gå där så det kommer jag välja till hösten och hoppas jag verkligen kommer in på det.
Idag hade jag nationella i matte från klockan 8 till 13:00 usch va helt slut efter det. Men det känns skönt att alla prov är över och att det är bara två veckor kvar till sommarlovet. Gud vad fort det här året har gått.
Ha det bra!

Likes

Comments

Äntligen fredag gud vad skönt men vad ska man hitta på idag då tro?
Jag lär väl bara ta det lungt idag tror jag. Blir säkert ingen långpromenad idag eftersom det är så dåligt väder det bara vräker ner regn nu... Men jag skulle ha städat nåt kaninerna idag men det kommer inte bli idag.
Blir säkert bara ligga och kolla på en film och äta något gott ikväll bara eller se om någon vill ses idag.

Hoppas ni får en bra fredag kram!

Likes

Comments

Vilket dåligt väder det ska vara hela tiden regn å regn. kan de inte bara bli sol och värme så man bara kan ligga ute och steka och kunna bada. När det väl är fint så ska det blåsa som fan.. så det är inte någon värme alls ute..
Så hoppas det blir en bättre sommar i år.

Likes

Comments

Usch vilken seg dag det har varit idag trött som faaan. Orka kanppt gå ur sängen imosre skönt att det bara är en dag kvar och sen helg. Gick bara i skolan i tre timmar  gick och åt tahi mat med en kompis det var länge sen nu men jävligt gott va det iallafall. När jag kom hem så gick jag och la mig på en gång och somna bara va så himla trööött. Så nu har jag ätit och ska väl ut och ta en långpromenad snart då. och hoppa in i duschen och lägga sig och kolla på film.
Ha det bra!

Likes

Comments

Usch va ont i huvudet och tänderna jag hade när jag vakna gick upp och tog två alvedon för att det skulle släppa så ni känner jag nästan inget. Kunna inte vara hemma eftersom jag har matteprov idag.. så får se hur det går.
Är nu påväg till bussen.
Får se vad som händer mer idag.
Hörs mer sen ha det bra!

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen för ska sova strax upp kl 7 imorgon.. Idag har jag inte gjort så himla mycket men va ut på en långpromenad med min kompis Josefin. Sen duscha jag å sen tog vi epan och drog till maxi å handla lite gott. Kom hem och tog en till långpromenad med hunden.
så nu ska jag sova så ha det bra så hörs vi imorgon god natt!

Likes

Comments