Vad gör jag ens vaken nu? Undrar jag med. Har iallafall precis skrivit om mitt CV och skickat runt det lite såhär mitt i natten hahah. Kände att jag lika bra kunde passa på att skriva ett blogg inlägg då när jag ändå var i farten. Kommer inte ens ihåg vad som har hänt sedan sist. Kommer knappt ihåg vad jag åt till kvällsmat igår hahah. Får bli bättre på det här med att blogga så kanske jag lägger något jag gör om dagarna på minnet.

Imorgon ska jag iallafall till stan så tidigt som möjligt för att försöka fixa lite saker sen får jag helt se vad världen har att erbjuda mig en onsdag mitt i veckan.

Men nu ska jag försöka få en blund. Godnatt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad gör jag ens vaken nu? Iallafall så ligger jag nerbäddad i min säng och ska snart försöka mig på att få lite sömn inatt. Borde varit tröttare, men icke.

Idag har jag gjort en god gärning. Jag var med missing people att försöka hitta Bengt i Helsingborg. Va först ute med bilen på dagen och var med och gick på kvällen. Med Jennifer vid min sida så lyckades vi ha det ganska kul under tiden också. Även om vi letat utan framgång så känner man sig ändån nöjd när man går hem för att man vet att man gjort något gott. Vi försöker iallafall och det är allt som räknas. Uppmanar faktiskt alla som bor i Helsingborg eller närheten att vara med och leta!

Annars händer det väl inte mer nu än annars. Festar på som vanligt, känner att det inte skilljer sig så mycket mellan dagarna så vi får hoppas på en förändring snart. En possitiv, men nej nu måste jag sova.

Likes

Comments

hallåj

lyckades komma upp tidigt även idag. Har faktiskt redan hunnit slå in mina julklappar. Idag blir de bara å fixa hemma med tvätt å städ osv. ska även hem till brorsan en runda ikväll.

kände att ni behöver ett gott skratt så bjuder på den fulaste vimmel bilden på mig ute från helgen där promille halten va liiiite för hög men ja ser ju iallafall lite lycklig ut.

Likes

Comments

hallåj

kom upp när mamma kom hem vid 12 tiden idag så de va ganska ok. drog till väla där ja inte skulle handla nåt utan bara va sällskap hade ja bestämt mig för, men kom hem med två tidiga julklappar till mig själv hahah. ett par nya foffisar å ett par klackskor.

drog hem till Simona efter de å kollade på min serie hahah. flängt runder lite idag men de har väl gjort mig gott.

kom iallafall precis hem med sista bussen så ska försöka somna snart så ja kommer upp samma tid imon också. söta mina foffisar e va btw?! dom e lite mer ljusrosa egentligen å finns att hitta på hm!

Likes

Comments

hallåj

ja drog faktiskt ut å festade igår. började med förfest hos lina där även jasse å josse va. drog vidare till tivoli å va där hela natten. de blev allt för många drinkar men oj va kul vi hade.

jasse följde med å sov hos mig sen, men hon drog nu för ett litet tag sen så nu ligger ja kvar själv i sängen å kollar serier som vanligt hahah.

Likes

Comments

Ligger i sängen nu å försvinner bort i tankarna. ja minns inte senaste fredagen ja inte festade på. Men idag e de så. bara legat hemma hela dagen, inte ens rört mig från sängen. känner att ja blir tröttare för varje dag som går fattar inte alls vad som händer längre? har varken ork eller lust att göra nåt om dagarna mer. går upp från sängen första gången sent om eftermiddagarna när de redan har blivit mörkt ute å säger för mig själv "jaha får väl försöka igen imon å komma upp innan solen går ner" ska de vara så? ska man vara 19 år å så slut på energi? jag tänker varje dag att imon ska ja ta tag i mig själv, men vad händer? ja e som en klocka ja går å går men kommer aldrig till dörren. fast ja har inte börjat undra över de ordentligt förrän idag när ja inte ens orkar festa. de som ja alltid har gjort trots hur slutkörd ja varit så har de alltid funnits energi kvar till att iallafall festa, men inte ens de verkar ja ha längre? har slutat vakna utav larm å om folk ringer. står bara en massa missade alarm å samtal när ja vaknar å kan sova 18 timmar i sträck utan å vakna. har länge haft brist på energi till å öppna min post å söka jobb osv men känns bara som de går längre å längre å vet inte längre hur ja tar mig ut från denna cirkeln som bara går runt. ja måste bryta mönstret men frågan e bara hur...

Likes

Comments

hallåj!

i tisdags så va ja först med Simona en runda på väla när hon piercade sig hahah alltid lika kul å följa med på sånt. där efter drog ja hem till Lina så gick vi på bio å såg på dum dummare 2. sjukaste! men rekommenderar verkligen den till alla er små apor där ute med lite humor i er!

igår blev de väla igen å käka på Ikea innan ja åkte med lina när hon tatuerade sig. snyggt!

så till idag då ja. har bara legat å slöat hela dagen å pelat navel ludd hahah. men jasse kommer snart en snabb runda iallafall.

Likes

Comments

Hallåj va ca en månad sen nu haha! Känner att ja e riktigt grym på detta! Ne men har hänt en massa sedan sist. Jag har fyllt år, skaffat körkort, varit i en annan stad å festat å bott på grand hotell, haft helt galna utgångar å mysiga hemmakvällar.

Idag har ja än så länge bara lagat lite mat å fixat med saker på datorn. Ska iväg å träna en runda sen också, men annars e de bara en lungn hemma dag.

Likes

Comments

Hallåj! Jadu vad har hänt sen sist? Har varit i en stuga lite högre upp i landet med familjen å myst. Vatt en sväng inom ullared. Umgåtts med vänner å festat. Hela denna veckan har nästan spenderats hos Phille. Har haft ganska kul där med å raka hans ben å grejer. Snyggt;)

Idag har ja varit i skolan en liten runda å nu sitter ja i sängen ny duschad å väntar på att mitt hår å mina naglar ska torka. Sen blir de inom stan för å köpa lite presenter å sen hem till Phille å baka lite kakor haha? Sen kommer de väl dit lite andra på fika skulle ja tro.

Måste även skryta lite nu att min käraste kompis Jasse klarade sitt körkort nu i måndes så e super glad för hennes skull. Love u! (De e min syster på bilden å inte Jasse)

Likes

Comments

Ne men hallåj alla sköna å osköna! Ne men ja va inte så bra på de här med blogga haha, men vi kör ändån. De e viktigt! Fast ne, men jo. Har ni firat Halloween då? Ja har firat de som en äkte legend. Med alkohol! Hade två riktigt sköna utgångar denna helgen. 

För övrigt sitter ja å väntar på paket från posten. Som vanligt då asså hahah! Ne men ska lägga mig å kolla film nu e riktigt trött efter helgen plus att ja sprungit runt å lekt på busfabriken idag. Hur orkar jag?! 


Så här såg ja iallafall ut en utav dagarna!

Likes

Comments