Förlåt för väldigt usel uppdatering men har helt enkelt inte funkat någon gång när vi gått in för att göra blogginlägg... MEN här är ett ihopaplock från de senaste dagarna på Bali! Vi ska skriva lite kort om vad vi gjort de senaste dagarna;
Måndag 11/1- tog flyget mot Denpasar (huvudstaden i Bali) och begav oss direkt mot Kuta Beach där vi TRODDE vi hade bokat hotell... Men så va inte fallet, utan vi hade bokat på Kuta Beach i Lombok istället för i Kuta... Sååå det första vi fick göra va att snabbt leta ett nytt bra hotell för en natt så vi hade någonstans o sova. Hotellet var visserligen fint och så men ingen vidare service o det var lite som krånglade.. Dag 2 bytte vi hotell och bodde på Bali summer hotel som va superbra!
Tisdag-kollade runt i Kuta samt låg på stranden heeeela dagen och blev lite mer solbrända 😏 På kvällen drog vi till sky garden o käkade deras buffé samt drack lite. Vi fick alltså dricka o äta hur mkt vi ville mellan 17-21, för 99.000 IDR, alltså ca 65kr (!!!) sinnes!! Men man tackar ju inte nej till det...;) kvällen va superbra och maten likaså!
Onsdag- upp o hoppa tidigt för att åka iväg på raffting i Ubud! Mellan 08.00 och 14.30 ca va vi alltså iväg och åkte i en gummibåt genom en flod, och det va såååå kul verkligen!! Något alla måste göra någon gång i sitt liv. Efter rafftingen va vi helt slut så vi letade bara upp ett nytt hotell inne i Ubud och fixade hämtmat o allt på hotellet, supernice!
Torsdag- på torsdagen bestämde vi oss för att tidigt på morgonen bege oss mot lembongan, en ö som ligger nära gilli öarna. Var framme på denna magiska ö och hittade på onsdagen ett hotell precis vid stranden som vi bokade. Återigen blev vi inte besvikna av varken platsen eller hotellet. Vi käkade goda hamburgare på en restaurangen vid stranden som heter "scoobydoo" haha.
Idag: imorses efter frukosten fick vi skjuts på mopeder (!!) av tre killar som jobbar på ön till dream beach, som ligger ca 15 min körtid från vårt hotell och spenderade hela dagen där. Det va såå härligt och vi bara slappade. Ett minus här i Bali skulle väl kanske vara att det är ganska stora vågor, vilket resulterar i att ens förstahandsval kanske inte är att ligga i vattnet o chilla. Många kallsupar fick vi med oss idag iallafall 😅
Imorgon ska vi återigen upp tidigt för att åka till 3 olika platser o snorkla!! Vi längtar supermycket och hoppas vi kan få några bilder som vi kan lägga upp här på bloggen sen så ni får se :)
Kram på er, haaaaadeeee

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments