Header

Nu är ju vintern här. Och ja, jag hatar det. Mitt mående försämras alltid så mycket när det blir mörkt, kallt och grått. Så idag har inte varit en bra dag. Allting har bara varit kaos. Har gråtit nästan hela dagen och nu har jag bara så ont i huvudet. Är helt slut.

Jag rensa i köket idag. Hittade en massa gamla foton. Och där var ett foto som fångade min uppmärksamhet extra mycket. Ett ledset foto.
Flickan på bilden kan vara ca tre år. Hon står där i sin orange hector tröja. Med sitt rödblonda korta hår. Ett runt litet ansikte.
Men så tittar jag in i ögonen på flickan och dom är nästan helt svarta. Dom ser ledsna ut. Jag undrar vad som pågår innanför dem. Undrar vad det är som gör henne ledsen. Vad som kan göra hennes själ så svart att det speglar av sig i hennes ögon.
Vad hände egentligen den där dagen för 19 år sedan?
Jag vet inte. Men jag vill veta.

/ Josse


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna natten har varit fruktansvärd.
Har haft en sån hemsk ångest så jag knappt vetat vart jag ska bli av.
Jag hade plockat fram rakbladen, för jag visste! Jag visste att natten skulle bli hemsk. Jag kände det på mig redan under kvällen. Så ja, jag plocka fram rakbladen. Men jag skar inte mig. Jag hetsåt istället. Jag tryckte i mig vart enda en flinga som var kvar i paketet. Tills jag mådde illa och knappt kunde stå ut med ångesten som det gav mig. Fick impulser om att skada mig igen, igen och igen. Det tar aldrig slut! Det går runt som ett jäkla ekorrhjul i mitt huvud. Det stannar aldrig. Alltid på max, högsta, snabbaste farten man kan komma upp i. Jag blir tokig snart! Som tur är så ska jag till läkaren på torsdag. Så får ta upp detta med dem då. Detta går inte längre.

Försöker slappna av. Har inte sovit en blund inatt, men trots det så snurrar det i huvudet. Så nu sitter jag i ett bad. Har än en gång tagit med mig rakbladen. Men nej. Jag ska inte! Jag vägrar. För jag vet, det kommer att ge mig lindring för stunden. Men sen kommer ångesten tillbaka i hundra. Och då jäklar, då kommer det där ekorrhjulet studsa mot insidan av min skalle och göra enorma skador. Kanske studsar det till och med ut ur mitt huvud? Nej, det kommer alltid att finnas där.

Jag vet att detta inlägget blev väldigt flummigt. Men jag orkar inte bry mig.

/ Josse

Likes

Comments

Jag har valt att starta upp bloggen igen.

Jag har så mycket skit i mitt huvud som vill ut. Som bankar sig mot insidan av min skalle, som hotar att göra hål, hål så stora att hela världen kan se vad det är för monster som lever där inne. För det är så. Jag har ett hemskt, illaluktande monster i mitt huvud. Ett monster som bara vill kräka ur sig allt och kasta skit kring sig. Förstöra och manipulera. Ljuga. Slåss. Attackera.

Jag är trött på hur mitt liv alltid ska gå åt helvete.
Jag är uppenbarligen född med olycka.
Eller så är jag kanske olyckan?

Vem vet.

Likes

Comments