Försökte blogga från mobilen men det blev lite fail.. den här bilden tillhör iallafall Förra inlägget:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon beautiful!

Brukar alltid vara lika morgonpigg:) Det är söndag vilket betyder Brunch vid halv 11:) Jag älskar söndag! Det händer alltid någonting hela dagen men även natten ut! Vi får väl se vad som väntar idag!

Någon annan som känner att man blir mycket gladare när solen skiner? Jag känner en stor förändring i mitt humör! Allt blir bättre med solen men inget slår sommarlov!! LÄÄÄÄNGTAAAR❤

Såhär brukar vår Brunch se ut på söndagar! Det finns bara 1 regel: Kom aldrig försent till brunch! Måste verkligen uppdatera oftare! 😛💕

Likes

Comments

Hellu!

Idag har jag och syrran spenderat dagen tillsammans (Vilket inte händer ofta) men det var faktiskt en underbar dag!
Vi shoppade lite skor, såg Mr. Peabody på bio och sedan middag med kinesisk buffé!
Fick ett oväntat sms från den sista personen jag kunnat tänka mig... och det här va min dag med korta drag:) hoppas ni haft en lika bra dag som mig, eller kanske bättre? :)

Ha en trevlig kväll 😚❤Likes

Comments

Hej på er!

Sitter här i min säng och funderar lite över min dag! Haft det jobbigt med nationella och övriga prov utöver det och just nu är det bara 1 person som får mig kämpa på!
Ja jag vet att min uppdaterings status är lite låg men jag försöker skriva så ofta jag kan och Jag tackar er för att ni fortfarande checkar in här då o då! Jag hade ju lixom 14 läsare första dagen och ni har ökat sedan dess! TACK SÅ HEMSKT MYCKET! JAG ÄLSKAR ER ALLA😚💕💕Likes

Comments

Jag fattar inte grejen..? Eller jo självklart fattar jag att alla vill se ut som "idealet" men det jag inte fattar är varför idealet måste vara farligt smal? Det är inte ens nyttigt att vara så smal! Borde man inte ha fler NORMALA modeller på plåtningarna och NORMALA dockor i affärerna?

Varför får man inte se ut precis hur man vill? Visst tror jag inte många vill vara "tjocka" men sålänge man är nöjd med sig själv och mår bra borde det väl inte vara några problem? Jag kan förstå att det är svårt att vara nöjd med sig själv o sin kropp om man ständigt blir påmind om att man inte är så smal att benen sticker ut på en, men försök iallafall för de flesta modeller är underviktiga så försök inte att se ut som de...
Någon man kan satsa på att se ut som är Jennifer Lawrence och Demi Lovato! men försök främst att skapa ert eget utseende o bli bekväm med det!

Seriöst! är helt pissed-off😐

Likes

Comments

Heej alla!

En bok jag nyligen börjat läsa (vilket inte händer så ofta) handlar om kärlek! Kärlek är livsfarligt. Man mår likadant vare sig man aldrig haft den, har den eller har haft den. Man kan aldrig bli fri från den för när man inte har den, kliar det i hjärtat, när man har den blir man blind för verkligheten och när förlorar den Kniper hjärtat ihop sig till en boll lika stort som ett russin och det känns som att russinet brister i tusen bitar.

Just nu känner jag mitt hjärta pumpa ut blod som om jag sprungit 4000km. Blodet rusar i mina ådror men frågan är om detta är på grund av att jag är utsatt för kärlek eller saknar den...

Det här låter poetiskt men men..

Likes

Comments

Heej igen!

Glömde säga att från och med idag kommer jag börja med "dagens något" där jag kommer i slutet av ett inlägg om dagen skriva om något onormalt eller kul eller konstigt som fick mig att tänka till lite!

t.ex. som idag sa jag helt plötsligt "import" till alla! haha helt random! :))
Ni fattar nog grejen!:)

Likes

Comments

Tjaba Tjena Hallå!

Jag är ledsen men den som har skapat fan kontot på insta (@MidyaAvciFanPage), kan ni stänga ner kontot? jag ber dig! Det finns skäl till det och du får veta varför om du säger vem du är:) det är ett jättefint konto och jag uppskattar att ni tycker om min blogg och.. (mig?) men som sagt är det väldigt viktigt, hoppas du förstår:)

alla får ha en fortsatt trevlig dag! Jag ska på möte om en stund, vilket ni kommer få veta mer om senare ikväll:))

Hej hopp!

Likes

Comments

Hellu!

Jag är väldigt stressad just nu under nationella proven men ska försöka hinna med att klämma in ett inlägg då och då:)

Iallafall så hade jag en helt vanlig dag med skola o allt fram tills jag kom hem och tänkte checka lite sociala medier (bl.a Twitter, Instagram, Facebook m.m)! Vad händer? Jo jag går in på Instagram o ser att jag har 3 nya följare! de 2 första är några i min klass men den tredje asså! Den tredje hette "MidyaAvciFanPage" och jag blev chockad... sen efter några minuter tänkte jag att det bara var någon som skämtar med mig men det GJORDE MIN DAG! Haha Vem det än är som gjort det accountet fick mig på bra humör iallafall!

En typisk dag för MidyaLivet där ingenting är förutsägbart!
Hoppas alla får en trevlig fortsatt vecka! Pussis&Kramis ❤😚

Likes

Comments

Hejsan alla dödliga!

Det var ett tag sen jag uppdaterade, jag va hos min pappa över helgen! Jag har haft det underbart med familjen och nu börjar jag bli nervös inför nationella! Först ut är svenska:)

Det kommer mer uppdateringar nu under vecka men nu ska jag plugga... hahaha vi vet alla att det inte kommer hända 😂

Adjö då så länge 😙

Likes

Comments