Header

Vi gick väl i drygt 2 timmar innan vi stannade till för att grilla korv. Var dock inte hungrig efter min monsterfrukost, så jag avstod. Och lite kul blev det faktiskt trots allt. Eller i alla fall på tillbaka vägen, då jag hunnit lära känna T. Vi tog sällskap i stort sett hela vägen tillbaka. Så det var ju trevligt. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi har någon friluftsdag idag. Tror bara att det är för dom på skolan som går preparandutbildning som jag själv. Så jag är egentligen inte så jättetaggad på att gå. Men ah, det kan ju bli kul ändå. Vi ska tydligen promenera runt i skogen nära området jag bor, så om jag känner att jag håller på att dö av tristess så är det ju bara att vända hem.

Ska äta frukost och kolla på Skönheten & Odjuret innan jag sticker iväg. Hörs senare!

Likes

Comments

Vendela kom hit strax efter att Erik hade kommit. Hon hjälpte mig lite med designen och så. Och nu har båda gått hem, så jag sitter och snackar lite med Vincent på Skype. Men ska snart ta och kila ner till kusinen och antagligen spendera resten av kvällen där. 


Likes

Comments

Jag hamnade i matkoma, haha. Och vaknade precis av att Erik ringde och behövde hjälp med en sak. Så han är påväg hit nu. Ska dricka en kopp kaffe under tiden, så att jag inte är helt groggy när han kommer. 


Likes

Comments

Slutade klockan 10 idag. Och jag hade egentligen tänkt ta en sväng förbi gymmet. Men jag hade sån träningsvärk i benen, så tanken på alla trappor (maskinerna är på översta våningen), fick mig att åka raka vägen hem istället. Haha. Ska dock försöka ta mig dit lite senare i eftermiddag, och hoppas på att den allra värsta värken har lagt sig lite. 

Just nu ska jag däremot ta och äta lunch som jag precis lagade. Antagligen kolla på Sons of Anarchy eller någon Disneyfilm också. 


Likes

Comments

Både designen och headern är bara tillfälliga. Jag har ingen aning om hur man fixar designen så som jag egentligen vill ha den. Och alla mina bilder försvann ju när jag lämnade in min dator på lagning. Så jag hade inga fler "selfies" än dom jag har som profilbild och header. Men men, detta får helt enkelt duga sålänge. 


Likes

Comments

Igår åkte jag och mötte upp Ali och Navid i stan. Tror aldrig att vi umgåtts utanför skolan faktiskt (dom gick också på IES). Så detta blev väldigt spontant.

Vi åkte i alla fall hem till Navid och bara tog det lugnt. Dom rökte vattenpipa medan jag satt och åt chips och vindruvor, haha. Sedan beställde vi pizza och hade det trevligt.
Likes

Comments

Hade bara en lektion idag, och slutade redan klockan 9. Snacka om kort dag. Så jag passade på att gå förbi gymmet på vägen hem. Det blev ett rygg och benpass idag. Sedan skyndade jag mig hem för att äta något. Var verkligen vrålhungrig. Dock hade vi bara en massa piroger hemma. Inte min favoritmat direkt. Men det fick helt enkelt duga.

Likes

Comments