Nämen hallå! Det var... längesedan.
Jag kände väl på något sätt att jag ville ta upp det här med skrivandet igen, möjligtvis bara för att skriva av mig och för att ha något att se tillbaka på senare.

Så, vi kan ta detta från början. Olivia heter jag, 20 år gammal och bor i Onsala, som ligger i Kungsbacka och som i sin tur ligger utanför Göteborg. Jag bor i en liten stuga med min fästman Fredrik. Vi jobbar inom hemtjänsten som undersköterskor och trivs himla bra. Det var faktiskt på jobbet som vi träffades. Att jobba med äldre människor är något av det mysigaste som finns.

Hur som helst, dagens planer är att... jobba. 12.45-22. Mycket mer på dagen hinner man inte då.
Jag slänger in en bild från vår resa till Gran Canaria som vi kom hem från i onsdags. Håll tillgodo, det kommer mer. Jag skall försöka göra detta ordentligt denna gången.
Puss och kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsHar totalt kärat ner mig i denna ljuvliga klänning! Om jag inte misstar mig kanske jag bär denna på studentdagen. Underbar är den i vilket fall som helst!!

Likes

CommentsEfter att ha legat hemma hela dagen och spytt över livet då mitt huvud absolut inte samarbetar släpade mamma med mig till Freeport för att köpa material till studentkort.
Fick med mig ett par byxor som jag fyndade för 99(!) kronor och ett par skor från Scorett. Simpla att ha och glida runt i när sommaren kommer. Lite bättre humör blev jag allt på!

Likes

CommentsHallå fellas... Efter en krock med bilen ligger jag nu med hjärnskakning så vi får höras en annan dag!

Likes

CommentsBeställde precis hem detta underbara skal till telefonen i svart. Känner att jag kanske ska vara lite försiktig med min nya telefon så detta skal får pryda den fint. 299:- kostade det och jag beställde mitt från wakaku.

Likes

Comments

Rostig som jag är glömde jag min jobbtröja hemma idag... Nåväl,huvudet kan inte alltid vara på topp. Speciellt inte när jag har en tung förkylning över mig.
Inte så mycket go här idag så har städat ihjäl mig, så om ni hittar smuts här är det ett under haha...
Jobbar till 18.00, sen hem och städa och plugga, Jesus vad det är mycket att göra....

Likes

CommentsLigger nu i sängen utslagen efter 10 timmar kurs. Är helt galet sugen på glass och choklad så ska nog pallra mig bort till Coop strax och köpa lite gotta.
Imorgon ska jag upp alldeles för tidigt för att ta mig till tandläkaren och sen jobba i Varberg. Jag kommer vara helt död..... Men det är värt det!
Om inte annat kanske jag ska försöka sova lite. This förkylning is killing me, japp japp.

Likes

CommentsAllt jag gör är att gå på kurser... Medicin dagen till ära och efter kursen ska jag direkt ner till Varberg och städa på jobbet. Skoj... Sen får vi väl se vad jag beger mig, Halmstad maybe. Lutar åt det!
Resten av veckan består utav jobb, jobb och jobb + lite mer kurser. Herrejisses! Helgens planer är inte planerade ännu...
Vi hörs lite senare. Får klunka mitt kaffe nu. Är. Så. Trött.

Likes

Comments