ÄNTLIGEN är den här! Är så himla nöjd verkligen! Nu måste jag bara hitta nåt bra tillfälle att använda den, hehe

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var på Ikea med en vän och efteråt bestämde vi oss för att ta en sväng till Odd Molly Freeport Outlet. Visade sig vara en bra idé för jag kom hem med denna fina Caribou s/s Blouse. Så tunn och härlig!

Ellos hade för övrigt 40% på en vara, så klickade hem byxdressen som jag visat tidigare. Hoppas den kommer hem snabbt!

Likes

Comments

Odd Molly har fått in så himla fina kläder i deras festival-kollektion. Mina favoriter är utan tvekan dessa: Free-Flow Dress, Free-Flow Blouse och L.O.V.E Jumpsuit. Om jag hade varit rik hade jag köpt alla, men får försöka välja ut en av dom. Vilken hade ni valt?

Likes

Comments

Idag är det lite kallare ute men det stoppar inte mig från att använda min våriga del av garderoben. Idag bär jag en Remix Blouse från provkollektionen SS14. Köpte den superbilligt när Odd Mollys showroom i Göteborg hade sample sale.

Senare ikväll ska jag på ginprovning på mannens jobb och efter det ansluter jag till tjejgänget. Ut och dansa tills fötterna blöder är vad som gäller ikväll!

Likes

Comments

Idag kom två av tre paket som jag väntat på! Baddräkten satt perfekt och byxorna var riktigt snygga på, dock lite stora i midjan. Sen har jag nya glasögon också! Nä, jag skojar, det är faktiskt inte mina MEN jag ska beställa liknande så fort jag gjort en synundersökning. Visst är dom fina?

Likes

Comments

Solen lyser även idag och jag är ledig! Det innebär att shortsen åker fram och jag ska ge mig ut på en fika med en vän. På mig har jag en Newbie T-Shirt och skorna är Embrodiered Oddspadrillos, båda från Odd Molly. Shortsen är från Gina Tricot.

Likes

Comments

Har haft ganska mycket att göra och har helt glömt bort att blogga. Jobbet och plugget tar verkligen upp all tid! Var jätteledsen att jag missade Odd Mollys sample sale som var nu i veckan, men lyckades fynda lite ändå i facebookgrupperna av folk som köpt plagg som inte passade. Det blev en Icon Sweater, ett par Cheeky Jean-jeans och en Safety Position Print Swimsuit. Allt som allt kostade detta mig 1000kr!

Likes

Comments

Här är resten av det som kom i paketet från Odd Molly härom dagen. Just nu är det verkligen underbart utomhus! Tog en promenad tidigare i solen och fick ta av mig jackan för blev alldeles för varm.

Hade velat sitta ute på gården med en kopp kaffe och sola lite innan det blir mörkt. Dock äter jag ganska stark antibiotika just nu så det får vänta.

Likes

Comments

Idag kom mitt efterlängtade paket! Vårens Lovely Knit i färgen Mid Blue och den sitter perfekt! Detta är min första LK i bomull och jag är såååå nöjd. Blir att premiäranvända idag när jag ska på dejt!

Likes

Comments

Har spenderat dagen med att läsa artiklarna jag ska använda i mitt examensarbete. Inte jättekul, men det måste göras och faktum är att det är ganska intressant även om det tar tid.

På mig har jag min Mind Rinse Cardigan. Så mysig! Den går att köpa här för 1295kr!

Likes

Comments