Hola Hola ! Idag vill jag testa på något nytt så det blir en "challenge" som kommer gå ut på att jag skriver tre saker som jag hatar och tre saker som jag älskar.

Vad jag hatar... 💚

1. När personer leker något de inte är ex om du vet att du är dum lek inte smart. 👊

2. När man skriker på mitt öra, inte lågt skrik utan ett högt. 😣

3. När man skyller på mig att jag gjort något jag inte gjort.

Vad jag älskar... 😍

1. Ett ord. Mat. 🍔🍟.

2. Att skriva och att läsa.

3. Min telefon. 📱

Så det var allt för denna inlägg hoppas du tyckte om det och gör gärna denna challengen på din blogg och kommentera när du är färdig så lovar jag att gilla, kommentera och ha det gött. ✋✋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Läst rubriken? Bra för då vet du nog vad som kommer att hända. Let's go!

1. Du får alltid möjlighet till att lära dig och kom inte med att det är tråkigt för det är för din skull.

2. Varje termin får man oftast inte alltid men oftast en ny lärare / mentor. Då kan du alltid ändra på dig och skärpa dig för din mentor / lärare vet ju inte hur du är eller så se det som en möjlighet inte som en förlust.

3. Jag vet inte om du tycker det är kul med den är "orsaken" men jag tycker att det är jättekul att köpa nya skolmaterial för det är aldrig försent med nya pennor och nya suddgummin o.s.v.

4. När du sitter i lektionen ge aldrig upp, med det menar jag att det är värt att lyssna om fysik och rymden och allt sånt för det är din framtid my friend.

Så det var alla "tips" eller vad man nu ska kalla det för. Hoppas du tyckte om de så ses vi någon gång. Hejdå! 😝

Likes

Comments

Jag vet.

Jag vet att jag vet.

Jag vet att jag måste veta.

Jag vet att du inte vet.

Jag vet att det ända jag kan göra är att veta.

Jag vet att du aldrig kommer veta.

Jag vet att du aldrig vill veta.

Men jag vet inte vad det är jag vet. 


Likes

Comments

Hej❕ Sist jag uppdatera var igår och jag känner att jag vill uppdatera lite då och då, så förvänta dig inte något fast schema.

I dagens inlägg ska jag ge några tips på hur du kan styra upp ditt liv genom en lista. Du kan göra en budgetlista en inköpslista eller en lista på saker du vill få gjort. Så nu börjar vi❕

1. Det lättaste sättet att få en bra lista är att skriva den i punktformat. Då blir det lättare för dig själv och för den andre som läser din lista.

2. Använd en understryks penna och markera de viktigaste i din lista. För exempel den här listan. Då kan du stryka under några ord som du tycker är viktiga och värda att komma ihåg.

3. Skriv frågor som du sedan svarar så du vet vad du ska göra eller behöva köpa och så vidare. Exempel kan du skriva frågan ´vad vill jag köpa med ( ex) 200 kr´. Då svarar du hur du vill.

Så det här var några tips om du vill skriva listor/lista. Så ses vi någon annan dag. Hej svejs! 😄

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Odaya och det är jag som driver den här bloggen❕ Jag har inget speciellt ämne att skriva om så det blir lite allt möjligt. Jag älskar att läsa och att skriva så förmodligen så kommer den här bloggen handla om böcker och texter.Om du vill att jag ska skriva om något speciellt så är det bara att kommentera så ses vi någon annan dag. Hejdå! ✌

Likes

Comments