SØNDAGSLISTEN

Jeg har vært så heldig og bli nominert av @ssandras til å gjøre søndagslisten til @ssandras & @ThejaCornelia, og i dag er temaet å hylle andre bloggere. Før jeg begynner vil jeg først og fremst takke deg, Sandra, for dine fine ord og nominasjonen .Men nu kör vi!

Hvilken blogg inspirerer deg? Kristin Gjelsvik! Jeg har fulgt henne av og på helt siden hun var med på Paradise i 2012, men det siste året har jeg vært fast leser. Hun er den mest fantastiske, inspirerende, herligste, omtenksomme og mest godhjertede bloggeren jeg vet om! Jeg vet at når hun har postet et nytt innlegg så er det bare å lene seg tilbake og kose seg med lesingen og få masse påfyll med inspirasjon. Bildene hennes er også verdt å trekke fram, og bare SE på hennes Instagram her. WOW. Kristin, jeg digger deg!

Hvilken personlig blogg liker du? Sophie Elise. Hun skriver ofte dypere innlegg som berører, og har veldig fine tanker og refleksjoner rundt temaer som kjærlighet, livet, oppvekst og utvikling. Det krydrer hun med hverdagslige og beauty-relaterte innlegg. En fantastisk bra og varierende blogg!

Hvilken blogg leser du hver dag? Her må jeg igjen si Kristin Gjelsvik. Ingen dag er komplett uten å ha vært innom hennes deilige og inspirerende blogg!

Hvilken blogger løfter andre opp? Kan man nevne samme blogger tre ganger i samme innlegg? Jeg er helt nødt til det! Kristin har en hjertesak for det naturlige, er totalt i mot kosmetiske inngrep, og kjemper beinhardt mot kroppspresset. Dette kommer godt fram på bloggen, og man kjenner seg med en gang ti ganger bedre etter å ha lest hennes innlegg. Jeg siterer Kristin: "Du er bra nok som du er. Helt ekte og helt naturlig!" I disse tider gir hun også ut en bok om nettopp dette temaet, og jeg har selvfølgelig forhåndsbestilt den. Jeg gleder meg sånn til å lese den, og jeg er 100% sikker på at det er en bok jeg kan anbefale, uten og en gang har lest den. Kjøp hennes bok HER.

Hvilken treningsblogg får du motivasjon av? Ida Wulff. Hun er ingen typisk treningsblogg og har ikke dette som fokus, men hun er flink til å trene og skriver om det. Ida er helt lik som meg, på den måten at hun ofte synes det er vanskelig å komme seg over dørstokkmila. Men hun kommer seg alltid til treningssenteret, og det både inspirerer og motiverer!

Hvilken kreativ blogg leser du? En bra blogger fortjener all skryt og oppmerksomhet en kan få, og den desidert beste og mest kreative bloggeren er selvfølgelig Kristin Gjelsvik. Hun har varierte innlegg, det er alt i fra reise og DIY-prosjekter til hjertesaker, tips & inspirasjon, og mye mye mer!

Hvilken blogg med fokus på mat og bak liker du? Jeg vurderer seriøst å bare dedikere hele dette innlegget til Kristin. Hennes blogg handler ikke bare om mat, men hun har vært veganer nå i snart to år. På bloggen deler hun flittig med seg av gode, lette og smakfulle oppskrifter. Selv har jeg testet flere av de!

Hvilken blogger syns du har en herlig personlighet? Kristin står definitivt høyt på denne listen, men jeg ønsker også å trekke fram en annen blogger: @martaalise. Hun virker som et utrolig herlig mennesket, er god tvers igjennom, og hennes glade personlighet smitter av på bloggen hennes.. Hennes kjæreste soner i skrivende stund også en dom i fengsel, noe som hun er veldig åpen om. Det synes jeg er både tøft og modig! Mange klemmer til deg, fine Marta @tildeabb er også en person som virker så skjønn og herlig!

// Marta & Tilde //

Hvilken blogg med inretning mote og skjønnhet liker du? I likhet med Sandra, må jeg si @blubbandzombie. Har dere sett hennes sminkelooker? Hvis ikke, må dere klikke dere inn på hennes blogg å se ASAP. Hun er så flink! På bloggen får dere både inspirasjon til ulike looks, men også tips til sminkeprodukter. Fantastisk!

Ohoi, dette ble et langt innlegg, men jeg håper dere likte det og kanskje allerede har funnet en ny favorittblogger? Som dere for lengst har skjønt er min favorittblogger Kristin! Jeg har aldri møtt henne i det virkelige liv, men jeg håper jeg en dag blir invitert på kaffe, hehe. Er det flere enn meg som digger Kristin?

Jeg vil nominere @andreasaunes, @cosmopolitanstories & @tonjesynnove til å gjøre denne listen.

Nå er jentegjengen på plass hos Disa, og vi er veldig klare for avreise. Vi snakkes i Berlin, skjønne venner

Follow me on: Instagram - Facebook - YouTube - Twitter

Liker

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Kul lista 👌🏻
nouw.com/lexochlogan
odaulrikke
odaulrikke,
Tusen tack!
nouw.com/odaulrikke
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Oh men tack finis! ♡♡♡
nouw.com/blubbbeauty
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Oh älskade söndagslistan!! Du gjorde den på en ny nivå alltså med att visa alla dessa vackra bilder!! 😃
nouw.com/angelicaelversson
ssandraaf
ssandraaf,
Håller med Angelica, så fint du gjorde på söndagslistan! med alla fina bilder och lång & fin text! <3 kul att du gjorde den!!
nouw.com/ssandraaf
odaulrikke
odaulrikke,
Tusen tack, Sandra! 💗klart jag gjorde den, älskar sådana listor 😃
nouw.com/odaulrikke
tildeabb
tildeabb,
Puss och kram finaste du!! ❤️❤️❤️
nouw.com/tildeabb
Martina,
Den där Kristin hon har riktigt fina bilder! 😊 Aldrig hört talas om henne tidigare ska definitivt ta och besöka henne 😊 Tack för tipsen fina du!
www.mrsgrono.com
odaulrikke
odaulrikke,
Ja, hon är så duktig! Det var så lite så 💗tack för att du tittade inom här och kommenterade! Kram ❤️
nouw.com/odaulrikke
michellealmqvist
michellealmqvist,
Så bra inlägg! <3
nouw.com/michellealmqvist
odaulrikke
odaulrikke,
Tusen tack, finis! 💕
nouw.com/odaulrikke