Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Søsteren min og jeg er den type folk som, istedet for å kjede oss i ferien, kjører én time til nærmeste by for å dra på kafé, når vi har kafé hjemme i Bø - og det var akkurat det dagen idag startet med! Når vi hadde spist frokost ,og slukt en milkshake hver, gikk vi og trasket litt i butikkene. Jeg kjøpte meg en såå fin høytlivsbukse på hm :-D

Da jeg kom hjem, dro jeg til Lone. Emilie var også her, og skal også ligge over hos Lone inatt! Etterhvert kom det noen venner av oss, og vi lagde brownies og koste oss sammen utover kvelden! Nå har alle dratt, og vi skal snart ta kveld :-)

​Hva har du gjort idag?

Likes

Comments

Denne sommeren har vært så dårlig, fra mitt syn. Været har vært på bånn, og likeså med humøret. Jeg startet ferien i London med den gamle klassen min fra ungdomsskolen. Vi storkoste oss i den vakre byen i tre dager før turen gikk hjemover igjen. Etter det har jeg ikke vært på noe lang ferie. Jeg var en uke i Sverige med Mamma, men ikke der heller var været det beste! Skillet mitt grenser til ikke-eksisterende når jeg går i møtet med høsten, som jeg håper blir mye bedre.

Imellomtiden har jeg blitt hekta på en ny serie; The Carrie Diaries. Jeg så litt av den mens den gikk på tv2 istede for Grey's Anathomy, men jeg fulgte bare med på noen få episoder. De som kjenner meg godt vet at en av yndlingsseriene mine er Sex & The City, og at jeg elsker Carrie Bradshaw mer enn livet selv. Så denne serien er helt perfekt for meg! Med tanke på at livet mitt, for øyeblikket, består av å se på The Carrie Diaries og å drikke mer kaffe enn hva som kan være sunt for meg, hadde jeg ikke takket nei til Carrie sitt liv!

​Hvilke serier følger du med på? :-)

Likes

Comments

Er det en ting jeg bare elsker, så er det å drømme meg bort i bildene jeg finner på tumblr, weheartit, i blader osv! Jeg liker lyse, lette bilder slik som de under, og syns at inspirational boards er så fine! Har planer om å ha en hel vegg full av slike bilder i den nye leiligheten. For mer kan dere følge meg på tumblr. :-)

--> odaspedersen.tumblr.com

Likes

Comments

Hele sommeren har jeg våknet såå sent, og idag var inget unntak! Pappa vekte meg halv 12, så lå jeg lenge i sengen før jeg faktisk sto opp. Da jeg først sto opp av sengen, gikk jeg ned på altanen med maccen. Været var overraskende bra idag, så etter en kort stund bestemte jeg meg for å gå på fjellet. Jeg gikk på losjehytta, som ligger på et fjell veldig nært huset mitt! Jeg jogget opp og tok pauser når jeg ble fri for pust, har noe slags pusteproblemer når jeg blir utmattet, og det var ekstremt tungt pga varmen i tillegg til at det var ekstremt mye fluer i fjellet!

Forrige helg hadde familien min slektstreff. Det var veldig koselig, og jeg ble kjent med mange i slekta mi som jeg ikke kjente før da. Her er noen bilder fra helga! :-)

Likes

Comments

Hallooo :-) Mitt navn er Oda Skog Pedersen, og jeg er født og oppvokst i Bø i Vesterålen. Til høsten flytter jeg til Sortland for å bo der i tre år mens jeg går studiespesialiserende på VGS.

Jeg opprettet denne bloggen for å få en ny start med blanke ark. Tidligere har jeg blogget på blogg.no, så det tar nok en stund før jeg blir vant til det nye domenet også. Be patient with me! Jeg skal poste innlegg når jeg kan, men vær forberedt på at jeg i perioder mister motivasjonen helt, haha :-D

Likes

Comments