De første dagene her i Abu Dhabi har rett og slett vært helt fantastiske. Været er fint og akkurat passe varmt, folk er hyggelige, maten er god og jeg har virkelig ingen verdens ting å klage på. I tillegg har jeg fått avkreftet mange av de tingene jeg var redd for. Som feks at det er strengt hvordan man kler seg. Dette er faktisk ganske feil og lista over hvor «lite påkledd» man kan være er overraskende høy. Det er tydeligvis innafor med en litt kort shorts og singlet på kjøpesenteret. Ingen stygge blikk faktisk. Når det er sagt, så bør man jo ta hensyn ettersom det er en annen kultur her nede.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Endelig (!) er ferien det føles ut som jeg har ventet i evigheter på her. Jeg har dratt til Abu Dhabi med en stor vennegjeng, og det skal bli så bra!

Vi landet i natt, så jeg har ikke sett så mye ennå. Men fy søren så fint det lille jeg har sett er. Hotellet var mye bedre enn forventet og jeg har virkelig ingen ting å klage på.

Likes

Comments

Ingredienser:
1 purre
1 søtpotet
1 potet
1,5ts grønnsaksbuljong
5 dl vann
1 dl havremelk eller annen plantebasert melk (kan sløyfes)

1. Skrell og skjær grønnsakene i mellomstore biter. Varm litt olje i en kjele og tilsett grønnsakene, og stek i ca 5 min.
2. Tilsett så 5dl vann og buljongpulveret. La det koke i ca 25 min.
3. Mos så grønnsakene med en stavmikser, tilsett eventuelt 1dl plantemelk og krydre med salt og pepper (og eventuelt andre krydder) etter smak.

Tenkte å dele denne sunne, enkle og ikke minst grisebillige oppskriften med dere. Ingrediensene kosta nøyaktig 11,46kr, om man ser bort i fra basisvarer som buljong, olje og salt og pepper. Melken kan man uansett bare droppe.
Denne suppa tror jeg blir en fast favoritt. Det er helt greit å sitte inne når været er som det er i dag, og kose seg med en varm, mettende, vegansk suppe som kostet lite å lage.

Likes

Comments