Planerar virkning

Hej på er!


Igår satt jag som sagt och virkade på mitt linne som ni såg och det är färgen i mitten jag har använt mig av. Önskar jag hade köpt lite fler nystan av den färgen för jag tycker verkligen om den, samma sak gäller den översta färgen så får nog bli en liten beställning när det passar. Men medan jag sitter och virkar på detta linne så funderar jag på vad för annat roligt jag ska virka under våren. Av nystanet högst upp ska jag göra något annat sorts linne men hur det kommer se ut får vi se. Sedan håller jag på med ett svart linne också där jag håller på att hitta på ett eget mönster men det ligger på is medan jag gör det i föregående inlägg just för att det krävs en hel del hjärnverksamhet när man skapar ett mönster. Hoppas bara jag har tillräckligt med garn till dessa projekt!

Snart är det påsk också vilket innebär att det är snart dags att påbörja påsk-virkningen. Har lyckats få tag på flexrör för att kunna göra en påskkrans till dörren. Sedan behöver jag bara se till att ha garn i bra färger till det för det har jag inte för tillfället. Sedan så har jag en liten lista på saker jag skulle vilija virka mera av och nya saker jag inte har virkat tidigare. Påbörjade att göra bomullsrondeller i hjärtmönster men har bara gjort 3 än så länge och ska försöka lyckas få ut 3 till ur det lilla nystanet.

Har en sida i min bullet journal där jag skriver upp alla dessa idéer men har inte skrivit upp dessa ännu så får ta fram den nu när jag skrivit klart detta för att skriva upp idéerna så jag inte glömmer bort dom! Vi hörs senare!

Gillar

Kommentarer