Favorit ansiktsprodukter

Innehåller affiliate-länkar

(Innehåller adlinks.)

Jag har i många många år försökt hitta produkter som funkar för mitt ansikte och jag tror jag har lyckats efter mycket om och men! Det som gör de ännu bättre är att de är "cruilty free", alltså att dom inte har testats på djur. Jag var osäker först men var tvungen att googla och hittade någon som hade kontaktat Formula 10.0.6 och hon fick detta som svar!

Vill ni läsa hela inlägget hittar ni det på LÄNK .

Alltså är de väldigt noga med detta även fast det inte står på produkterna. Det som jag tycker om det dessa produkter är att när man har tvättat ansiktet känns det faktiskt rent efteråt. Det tar bort smink väldigt effektivt. Skrubbarna jag har provat har också gett en väldigt ren känsla i ansiktet utan att det känns irriterat. Samma sak gäller ansiktsmaskerna, speciellt Pores Be Pure Mudmask så känner man hur porerna rensas, väldigt skönt när man känner att ansiktet håller på att bryta ut med en massa finnar. Peel maskerna är också väldigt sköna, insåg nu att jag la in två stycken men jag har bara provat Be Berry Awake men får ta och prova Be Berry Clear sedan när den andra är slut. Det jag tänkte med bilden nedan är att visa vilka av produkterna jag har hemma just nu. Dock så använder jag inte alla samtidigt utan köpte på mig när jag var på Åhléns innan årsskiftet för jag hade en kupong som gav mig dubbla poäng på ett helt köp och så tror jag att det var lite nedsatt också. Sist men inte minst har vi ansiktskrämerna, det finns en anledning till att jag har två stycken faktiskt. Eller halvt en anledning, jag ville prova en ny i vintras och det blev då Thirst No More! men sedan ville jag ha Picture Perfect Day till sommaren då den innehåller SPF 15 vilket känns lagom för mitt ansikte. Det är faktiskt så jag hittade produkten från hela början för 2 år sedan. Jag var på jakt efter en ansiktskräm som innehöll en lagom hög solfaktor. Många gånger är det solkrämer som ska vara anpassade för ansiktet men dessa börjar täppa igen mina porer och vara relativt dyra till den mängd kräm man får. Så efter mycket om och men hittade jag denna. Den torkar in snabbt (det gör även Thirst No More!) och täpper inte igen mina porer.

Jag är däremot osäker på hur dessa funkar på känslig hy då jag inte har det så är det svårt för mig att säga. De har flera av deras produkter (främst ansiktsmasker) i engångsförpackningar så man kan prova och se hur man reagerar. Ser nu att länkarna kanske inte hamnade i samma ordning som bilderna men tror att ni kan lyckas lista ut vilken som är vilken. En sista sak som är bra med dessa produkter är att varje förpackning kostar 99:- (har jag för mig i alla fall) och de räcker väldigt länge. Min Picture Perfect Day räckte ca 2 år utan att den ändrade konsistens eller något liknande, detta var trots att den exploderade (som tur i en plastpåse) när jag åkte till Grekland när jag precis hade köpt den. Den kunde alltså ha räckt några månader till. De säljs alltså på flera ställen än Lyko som det är länkat här nedan, jag har nämnt Åhlëns men dom finns säkert på flera fysiska butiker om ni är som mig och inte kan vänta ett par dagar på leveransan utan vill ha det samma dag!

Gillar

Kommentarer