De bästa bomullsrondellerna

Hej på er!

Hoppas allt har varit bra med er. Jag har gått på sparlåga och mår väl inte mitt bästa för tillfället. Efter jul hoppas jag att jag kommer kunna ta tag i det och förhoppningsvis få den hjälp jag behöver. Har tidigare gått hos en pyskolog för att få prata om min stress och lära mig hantera den. Även om det kändes bra och att jag hade kontroll vid sista besöket är jag faktiskt lite osäker på om det var så bra som jag trodde och inbilldade mig, tror jag är rätt bra på att övertala mig om att jag mår bättre än vad jag faktiskt gör. Men nog om det för jag tänkte ju berätta om de bästa bomullsrondellerna! Jag virkar dessa själv men jag säljer dem även i min Etsy-shop {länk} om ni skulle vilja haffa ett eget par. Det kan vara så att jag har visat dem tidigare men de tåls att visas upp igen.


På bilden ovan har ni ett set om 6 stycken bomullsrondeller (säljer dom i set om sex) med tre olika färger. Det finns även ett paket med gröna istället för gula om man hellre vill ha det. Det bästa med dessa är att de är återanvändningsbara. När man har använt dom slänger man in dom i tvättmaskinen (i en tvättpåse så man hittar dom igen) och sedan i torktumlaren (om man inte vill hänga upp varje liten rondell för sig). Det som också är väldigt bra med dessa enligt mig är att man verkligen kan känna att man gnuggar bort smutsen. Eftersom de har lite mönster på sig så gnuggar man inte bara bort smuts utan även hud som flagnar utan att det gör ont. Jag har ofta lite torr hud mellan ögonbrynen eller på näsan och med dessa är det lätt att skönsamt skrubba bort dessa.

Det är dessutom fri frakt från min shop så passa på och shoppa! Dessa är perfekta som julklappar till någon som vill bli mer hållbar och slippa använda nya bomullsrondeller varje dag som bara slängs. Dessa bomullsrondeller är virkat i bomullsgarn men mer information finns i shoppen! Men om ni inte skulle hitta all information är det bara att ni hör av er så ska jag ge er ett svar!

Gillar

Kommentarer