4 april 2016

God förmiddag på er!

Idag har jag redan hunnit med en hel del, fördelen med att vakna tidigt. Har ätit en mysig frukost, pluggade lite innan jag åkte in till stan vid 8-tiden för att köra ett kort men intensivt träningspass och var hemma knappt en timma senare. Sedan jag kom hem ringde jag och tacka ja till mitt sommarjobb och pluggat lite till. Har även fått i mig lite efter gym snacks, var rätt hungrig igen!

Har ändrat mina morgonvanor en del sedan jag blogga kontinuerligt, klockan brukar stå på 05:30 och går upp ur sängen vid 06-tiden. Äter frukost till ca 07 och sedan är det dags för lite plugg eller göra sig iordning för föreläsningar, om jag börjar 08:15. Sedan är resten av dagen som vanligt som innan. Var ju och tränade nu vid 8 imorse och ska försöka fortsätta ta mig till gymmet denna tid, det var ju knappt någon på gymmet alls! Riktigt härligt. Sedan har man ju fortfarande resten av dagen framför sig till att plugga och fixa och dona med annat.

Nu har jag tagit en tillräckligt lång paus och ska fortsätta med att anteckna från boken och kanske ligga lite före istället för exakt i fas! Det är målet denna lp, att ligga steget före och inte på samma steg eller steget efter!

Gillar

Kommentarer