30 september

Tidig morgon som jag nämnde igår.. Är lagom trött/pigg, kan inte riktigt bestämma mig vad jag är. Har i alla fall hunnit duscha och äter frukost samtidigt som jag skriver detta. Det blir bara något enkelt, te och en skål yoghurt (har äntligen lyckats lära mig stava yoghurt!!). Måste bara komma på något bra att ha på mig, kommer jobba för det mesta utomhus men jag orkar inte ha jackor och sådant om det inte regnar och man måste… Tål lite att tänka på.

Igår kväll så gjorde jag och pappa en hemlagad soppa, potatis- och pujolök soppa. Riktigt god blev den och det är så enkelt att laga, nästan lika enkelt som att köpa en färdig soppa men hemgjord är mycket godare plus att man vet att det inte är en massa tillsatser av olika slag. Att doppa bröd i just denna soppa var ovanligt gott, kunde ha ätit upp soppan i min skål med bara bröd fast om jag hade gjort det skulle jag nog ha spruckit för det hade blivit en hel del bröd!

Nu ska jag återgå till frukosten. Vet inte riktigt när jag är hemma ikväll men ska se om jag inte kommer kunna blogga lite under dagen också

Gillar

Kommentarer