Nu har jag jobbat i 2,5 vecka. Riktigt skönt saknar inte semestern alls. Det bästa av att va tillbaka är alla mina underbara arbetskompisar. Känner hur mycket man saknat att vara behövd haha. Men ja ni förstår nog hur jag menar. Tror Theo tyckte det var jätte kul att komma tillbaka till alla vänner igen. :) Skönt att få tillbaka alla rutiner skönt med allt helt enkelt. Men har haft en helt underbar semester med mina vänner och lärt känna nytt folk. Riktigt kul har det varit :)

Men det har nog varit roligast för Theo, han har fått många nya minnen i sommar. Vi var på kryssning för första gången i hans liv denna sommar. Han hade så kul och det var så underbart att se honom verkligen uppskatta det vi gjorde. Men sen har vi gjort andra saker med men kryssningen var nog det största för honom tror jag. Han pratar om den ibland med så det är så kul o lyssna på honom :) Jag har ju själv också fått nya minnen på saker jag gjort. Men det största för mig denna sommar var att träffa 1 av mina största idoler. Kapten röd har fan väntat i 5 år på den där kramen och bilderna jag fick med honom. Haha men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge har jag hört. Så nu tar de väl ca 5 år innan jag får se honom igen :P

Fått en ny äkta vän för livet, det har jag fått bevisat. Hon är helt underbar och jag hoppas hon vet hur mycket hon betyder för mig. Har även fått fler än bara hon, men hon bevisade det på 1 sätt jag aldrig trodde någon skulle göra det. Kan nog säga med ärlighet att det inte finns någon annan som skulle göra det, inte på det sättet hon gjorde för att va första gången man träffar en ny person :P Men jag skulle gjort detsamma för henne.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Långt inlägg o ska försöka komma ihåg så mkt som möjligt. Men ska försöka göra det kort haha  😘

1. cityfestivalen 29-30-1/7
Tors: Mötte upp tjejerna på kvällen vi tittade runt lite o kolla på Kapten röd på kvällen. Efter konserten så blev det lite bilder och fick krama honom 😍
(Blev kompis med vakten så fick gå in i tältet han var i för å ta en bild. Självklart krama jag honom samtidigt men fick ingen bild på det.)
Fre: börja med semester men firade min morbrors födelsedag på kvällen. Åt med släkten innan det blev att gå ner till kompisarna o kolla på mer artister och att umgås ❤
Lör-Träffa kompisarna o gå o se top cats. Bästa på hela helgen att få se dom live 😍

Power meet 6-8
Första kvällen var vi nere o tittade på bilar. Dom andra kvällarna åkte vi bil :) 😊

2:a semester veckan var i stort sätt lugn.

3:e veckan på onsdagen åkte vi på kryssning. Jag, Sonen o 1 av mina bästa vänner ❤ Jätte trevligt och tror sonen hade kul. Han fick träffa ville viking och se dockteater :)
Jag o Johanna var på Gröna lund på lördagen samma vecka. Dagen blev inte riktigt som vi hade planerat den men vi hade kul ändå 😍

Resterande 2 veckor av semestern har jag inga riktiga planer. Imorgon ska vi till pappa o äta o ska försöka åka till mormor/gammelmormor o hälsa på. Samt stanna några dagar så Theo får mysa med gammelmormor 😍❤

Likes

Comments

Förra veckan var det ju midsommar, helt okej detta år. Hade så kul med mina vänner. :)

I helgen är det cityfestivalen typ de man ser fram emot mest på året. Börjar ikväll så ikväll ska jag se kapten röd. Kärlek nu är det exakt 5 år sen jag såg honom live. Då va jag ju gravid så ska bli skönt att kunna stå lite närmare den här gången. Ser fram emot det :) Men sen är det fullt upp i helgen med artister. På lördag spelar mina största favoriter, Top cats (rockabilly). Så den här helgen ser jag fram emot jätte mycket, med mina bästa vänner. Men ska självklart inte glömma att vi ska fira min mosters man imorgon på restaurang. Så fullt upp hoppas alla får en lika bra helg som jag kommer få.😃😍

Likes

Comments

Ibland alltså. Vill inte, kan inte o måste inte så varför finns dom?

Snackar självklart om mina känslor.
Hur kan man bli kär i någon samma tid på året varenda jävla gång?
Något man ändå vet inte kommer fungera.
Men ja varför inte o hoppas på det bästa?
Varför inte bli sårad varenda jävla gång...
Bara för skojs skull liksom.
Min bästa vän sommartid är ångest. ☻
Så låt det börja så det kanske ger sig med tiden.

Inte bara kärleksproblem kom andra problem upp för några dagar sen.
2017 är verkligen inte mitt år o det har bara börjat. FAAAAAAN!!!!!

Vill inte o jag orkar inte det här igen.
Men vad har jag för val?
Inget val alls så ni kör vi.
Välkommen ångest tur är det väl att jag har en enda sak som är positiv i mitt liv.
Mim son, mitt allt hade det inte varit för hans skull så hade jag inte kämpat mig upp o lagt mina känslor åt sidan. Även om det bara är för några timmar. Jag gör allt för dig.

Till alla som känner mig börja inga rykten för ni vet inte vem jag pratar om!!

Men till er alla från mig så önskar jag er en trevlig kväll/natt ❤

Likes

Comments

Vilken helg de har vart.

I fredags firade jag 1 av mina bästa vänner med några, av dom andra bästa vännerna jag har. Så vi började förfesta hos henne.
Sen vid 22 så åt vi på Pinchos. Jätte god mat men jätte små portioner 😂
Efter det så gick vi ut. Fick så ont i fötterna så blev inte särskilt långvarigt.
Så hann knappt kolla innanför dörren innan de gav vika för mig. Men hann till sängen tack o lov så somnade rätt fort.

Vaknade på lördagen o spenderade hela dagen i soffan framför en serie. Rätt skönt :)
Så var ju min plan att bara ta det lugnt. Men allt blir inte som man tänkt sig jämt. haha
Runt 8 tror jag klockan var så ville en kompis ha sällskap ut. Så blev att fixa sig o åka o träffa honom :)
Det var kul att se honom igen då han är en gansk upptagen karl. haha men vi hade de jätte kul o långa disskusioner.

Rätt nöjd efter denna helg och ser fram emot veckan :)

Likes

Comments

Vilket jävla liv man har. Snacka om att allt händer samtidigt. Förutom mkt tankar o funderingar på vrf det blev så här är jag nöjd.
Först så förlora jag den människan jag aldrig trodde skulle svika mig. Men livet är som det är och jag vet inte om jag ska skratta elr gråta... Föritom det så har jag gjort något jag ångrar väldigt mkt så välkommen tillbaka ångest. Men nu vet jag vilka som är mina riktiga vänner och alltid ställer upp. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er  ❤
Men nu till frågan jag ställt mig en längre tid. Varför ska man gråta o tänka på hur alla andra behandlar en? Är det inte lättare att bara släppa? Så varför kan jag inte bara gå vidare? Efter att blivit sårad så många gånger då vore de väl enkelt. Men nej inte om man är jag. Så jävla trött på allt vill bara släpp det och gå vidare. Men alla som känner mig vet att jag inte bara kan gå vidare utan att få en anledning till allt som hänt. Men kanske kan släppa det nu jag menar du är ju ändå inte  värd mig. Knappast troligt men kan ju få försöka intala mig det.

Sen på tal om något annat jag vakna med ett leende på läpparna idag. Haha inatt drömde jag om ett ex. Vi var ihop 2007 tror jag det var hur fan kan de gå till? I slutet av drömmen stod vi o prata om en viktig sak men vi avslutade aldrig samtalet. Jävla väckarklockan ringde o väckte mig.
Jag som hade velat ha svaret men inte ens i drömmen kunde jag få det. Haha vilket liv jag har.
Ingen skulle klara en dag i mina skor det är fan sorgligt. Bara min ångest släpper så jag kan få sova om nätterna.

Beklagar det tråkiga inlägget om mitt liv men behövde skriva av mig det.
Xoxo

Likes

Comments

Klar för den här veckan med föreläsningar. Måste säga att det var väldigt intressant och kändes väldigt bra. Så duktiga elever på att lyssna, titta på bilder och fråga. Riktigt förvånad faktiskt. Men kändes riktigt bra så jag är väldigt nöjd. I Måndags lämnade jag autografer till femmorna. Så kändes som att dom verkligen tog åt sig av det jag sa. Det var ju menningen så det kändes riktigt bra. Det gjorde alla elever vilket kändes som att jag fick ut den lärdomen jag ville att dom skulle ta. Men att få höra av elever och lärare att dom ser mig som en stark tjej. Att jag vågar ta modet att berätta om min olycka högt. Jag känner att jag har fått fram det av om man kan kalla det jobbet, den här veckan dom 2 dagarna jag föreläste så känner jag att det har jag. Nästa vecka är det 6 klasser kvar och jag vet att det kommer gå lika bra då. Är stolt över mig själv att jag vill berätta om olyckan. Vad det ör som händer om man inte tänker sig för. Hur mycket tron på dig själv betyder.
Hur stark man egentligen är. Men allt går du kan allt du vill. Mål är väldigt viktiga o ge sig fan på något då ger man sig inte förrän det blir så. Där har du mig att jag kunnat ta mig dit idag med dom skador jag har. Ingenting är enkelt men min tro på mig själv är att jag klarar allt jag vill. Det kommer aldrig finnas något som kommer hindra mig att göra det jag vill. Om döden inte kunde övervinna 13/10 2004 då kan inget sänka mig. Jag menar inte att jag är odödlig men om jag kan ta mig dit jag vill. Då kan alla andra också göra det. Glöm aldrig att du är aldrig själv.

Ta hand om er och varandra. Trevlig helg 😍

Likes

Comments

Fan vad mycket tankar jag har. Jag blir snart knäpp. Ett ex har dykt upp jätte mycketi mina tankar. Jag blir som sagt knäpp. Det värsta av allt är ju att han va så full av lögner. Så är väl antagligen drf jag inte släpper honom även fast jag vill. Han sårade mig rejält. Så varför kan jag inte släppa honom när jag inte ens vill att han ska finnas i mitt liv?

Från de onda till de goda då.

På senaste tiden har det hänt lite saker. Mest bra saker men också mindre bra saker. Har fått kontakt med en jätte bra kille. Är fortfarande så förvånad att jag kunde hitta honom. Eller de var mer han som hittade mig så att säga :)

Det värsta av allt är att jag inte vet att jag är redo än. Känns som jag måste få i ordning på mitt liv o alla känslor/tankar innan jag vågar släppa in en ny. Så jag hoppas han har tålamod för det är väl det man behöver ha mest av när det gäller mig tror jag 😅

Sen på tal om något helt annat som inte har med kärleken att göra!
Är så spänd inför måndagen o fredagen samt måndag o fredag nästa vecka.
En gammal lärare till mig tog kontakt med mig för ett tag sen. Frågade om jag ville komma och berätta om min olycka för hela skolan några klasser i taget :)
För att få dom förstå en del av styrkan man måste ha för att kämpa sig tillbaka.
Ska bli jätte kul och jag tror att jag är ett väldigt bra bevis på att man måste kämpa.
Tror att olyckan står i något av mina första inlägg. Om någon undrar. Med andra ord jag hade änglavakt den dagen mer än så behöver vi inte prata om. Lägger ut 2 bilder från dom första dagarna då kan ni kolla om ni vill. Bilderna är tagma ut en bildbok som jag har. Berättar mer om hur det kommer gå i veckan :)

Likes

Comments

Wow är nästan allt jag kan säga om gårdagen. Den var så jävla bra.
Firade nyår med mina 3 bästa vänner.

Vi började kvällen med att äta super god mat. Sen tog vi paus o spelande beer pong 2 gånger. stavning? 😅

Efter det spelade vi twisrer elr om vi åt efterrätt innan är osäker på det. haha

Sen dansade vi o sjunga o bara hade skoj till 90-tals musik 😆
Sen vid 23 så rörde vi oss till vasa parken för att kolla på fyrverkerier. 
Det var intressant när vi gick dit.
Det kom fram en man som kramade oss alla o gav oss en puss på kinden.
Efteråt frågade han om vi var singlar o allt därtill. Haha det va lite obehagligt men vi skrattade bara när han gick för vårat svar vart att vi var gifta 2 ggr o hade barn.
Så det var en intressant promenad dit.
När vi väl var i parken så va det böja oss o krypa under tejp o eftersom vi alla hade lagom korta klänningar så fick mannen som stod o höll upp tejpen det kul för en stund.
Han var äldre o vi var lite små packade så ni kan ju tänka er våran fina diskussion med honom. Han hade nog kul åt oss. 😁
Sen gick vi runt allt o gick o lyssnade på ett litet band som sjöng om Västerås så de va okej. Snackade lite också innan alla fina fyrverkerier startade. Det var jätte fint med alla raketer.
När det var slut rörde vi oss mot bussen för att gå på efterfest. På vägen till bussen träffade vi en kompis jag inte sett på ungefär 8 år. Så vi stod o pratade o det vart väl några kort. När vi väl kom fram till festen hade jag världens huvudvärk så vart inte kvar så länge. Men det är min vanliga lycka min smärta kommer alltid när den minst ska komma. Men jag hade ett toppen nyår första nyår jag var barnfri på 4 år. Så det var en speciell kväll för mig, speciellt eftersom jag fick fira den med mina bästa vänner. ❤❤❤

Likes

Comments

Jag kan inte sova har legat i tänkt för länge på hur mitt år har varit. Så vi kör väl en sammanfattning så jag kanske kan sova sen 😅

Kommer dock inte ihåg så mkt händelser från i början av året.

En jag höll väldigt kär drabbades tyvärr av en värre grad av cancer borde varit mellan månad 4-6 om jag minns rätt. Som vi sedan förlorade i slutet av sommaren. Må du vila i frid du älskade ängel saknar dig mer än ord kan förklara  😭

Powermeet hände det bästa jag någonsin kunnat tänka mig. Just då i alle fall men det visade sig vara det sämsta o mest omognaste jag gjort. Fastna för en väldigt gammal kärlek igen och allt som jag trodde var lycka var bara skitsnack. Tänker inte gå in på vad men ni som följt mig tidigare kommer kanske ihåg. Ni som känner mig vet vad jag menar... 5 månader som bara var full av bullshit. Men man måste begå misstag för att kunna förändra dom 😅

Men från allt det dåliga har jag.fått tillbaka kontakten med några väldigt goda vänner.
Theo har även fått en till gudmor som han är väldigt glad för och ser upp till.

Julen har varit bra. Imorgon elr på lördag ska jag försöka hinna åka ner till morfar o lämna en blomma samt tända ett ljus för honom. Blev kanske inte hela mitt år men det som jag kände var viktigast att berätta som jag har legat och grubblat på o inte kunna sova.

Men nu är det Snart nyår och jag är så taggad och ser fram emot det jätte mycket.
Imorgon fixa det sista sen kör vi elr ja sova en natt till först kanske o ladda mer energi. Det här blir nog sista inlägget för idag år.
så jag önskar er alla ett gott nytt år hoppas eran nyår kommer bli lika toppen som mitt kommer bli. Puss o kram 😘

Likes

Comments