Header

Hej där! Hur mår ni? Själv mår jag fint!

Veckan var lite busy med jobb och skola men den har också varit himla bra. Börjar trivas jätte bra på jobbet, har lärt känna en ny amerikansk tjej där om jag tycker om och helgen har varit en mix av socialt umgänge och en hel del ensam tid. Fredags blev en utekväll men kanske lite väl mycket av det goda men vad gör det. I lördags tog jag på min vita fina lång klänning från Bali, köpte thai take away och satte mig och åt på stranden.

Idag gjorde jag en super helg breakkie som jag gillar och sen gick jag och spådde mig på my local market, köpte nya fräscha blommor och faktiskt en Nutri Bullet blender som jag kollat in så länge och super gärna velat ha. Testade precis och är så nöjd. Nu ska det göras juicer och smoothies ut i ba helvete!

Jag försöker ofta ha helgerna till att verkligen ha roligt, mysa och göra något speciellt för mig själv. Då får man extra energi till att jobba hårt under veckorna. Fast förresten så behöver man faktiskt inte ens en anledning till att göra snälla saker till sig själv. Det är något jag har lovat mig själv att göra mer detta året.


------------------------


Hi guys, how are you? I'm feeling great, hope you do too!

This was a bit busy but fun week! I've really starting to love my workplace and the new courses in school seems so much fun. The weekend was a mix of fun times with friends and also some alone time. That's actually the perfect weekend mix for me to recharge and feel energised for the new week coming up. Friday we were a couple of people that went out and I had a lot of fun (maybe a bit too much fun considering how I felt when I woke up and my insta story lol). Saturday I put my prettiest white dress from Bali on because why not, bought myself some take away thai and sat at the beach and ate before I headed home for a chill night. Sun I went to the local market, went to a psychic there, bought myself some nice flowers and a blender!!! So you can guess what I will be consuming for ish the rest of my life. So excited to try new juices, smoothies, soups and bake some healthy cashew nut cakes or whatever you suppose to have in healthy cakes!!

Now I just cleaned my room so now I take a shower, light some candles and snuggle in with a book. Perfect end of the weekend and start of a new week if you ask me.

Xx


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag morgon, ny vecka och första "riktiga" veckan efter sommarlovet. Började morgonen med en löprunda, lång frulle och nu ska jag alldeles strax till skolan. Första dagen på nya terminen så det ska bli kul!!

Monday! Started the day with a morning run and a long breakkie! Just got ready, now heading to first day of school this new trimester. Exciting!

Likes

Comments

Morning,

Started off the day with the super fruit grapefruit and iced latte in bed. Didn't get that much of a sleepy morning though because I had an appointment at 9 at Laserclinic Australia. I go every 4th week to remove hair. It sooo much cheaper here compare to Sweden and I love the results! It saves me so much time and considering the climate here + living by the beach makes it a bit essential for me.

My plans for the rest of the day is to work out, clean the apartment (my turn this weekend...), make some of my weekly ginger shot and later tonight meet up some friends for drinks. Meaning a great Saturday coming up!!


Xx


Likes

Comments

Hej goingar!!

Här i Sydney är det fredag eftermiddag och därmed HELG! Jag var inne på kontoret i förmiddags och i em jobbade jag out of office för jag behövde köpa props ("rekvisita") och ta lite bilder.

Jag har inte riktigt hunnit skriva så mycket om vad jag gör på bloggen ännu men jag jobbar part time som designer på en PR byrå med främst tech clients. Jag pluggar också Bachelor of Communication Design full time samtidigt och har ungefär 1,5 år kvar på den. Och jag älskar det! Karriär är verkligen allting för mig så jag är så glad att jag hittat rätt och trivs så bra (för fy vad många faktiskt väldigt mörka vilsna år jag har bakom mig innan jag hamnade här).

Att jobba som designer åt dom innebär att jag gör allt design/visuellt åt dom eftersom jag är den enda designern på Sydney kontoret. På senare tid har jag dock börjat jobba mer och mer med att skapa social media content till en av deras clients som är ett data företag. Det tycker jag är så himla roligt och har börjat snegla lite åt den vägen karriärs mässigt. Mest för att jag älskar att skapa content men också för att det dit all marketing och advertising rör sig.

Men det är inte speciellt glam, idag sprang jag runt med tunga påsar och letade desperat efter en estetiskt snygg världskarta och jag måste fortfarande hitta en ukulele till next week haha.

Att jobba som creative är att jobba hela tiden, iallafall för mig (och med nöje). Du måste vara up to date med populärkultur, hitta inspo och komma på nya idéer hela tiden. A creative mind är verkligen alltid igång och att jag får jobba med det och faktiskt antagligen kommer att göra det resten av mitt liv gör mig lycklig hela vägen in i själen.

Jag älskar att skapa snygga jävla grejer helt enkelt och that's about it!! Ärligt. Det är det jag tycker om och det enda jag vill göra. Slut på meddelande.

Likes

Comments

Idag vaknade jag bara och kände, nä du today is the day! Jag jobbade bara halvdag idag så efter lunch begav jag mig till stan, fixade lite ärenden och gick in och köpte mig denna fina pärlan! För vem annars ska man köpa alla hjärtans dag present till om inte sig själv??

Här ser ni lite av mitt rum också, men jag tänkte fotografera lite bättre bilder när jag är helt klar för det är lite roligare att visa!

Likes

Comments

Ca såhär JÄVLA glad är jag över att vara tillbaka!

Hej!!

Först vill jag bara säga sorry a thousand times för att jag ha vart så dålig på blogga de senaste dagarna men sen jag landade i Sydney har mitt vanliga liv liksom bara dragit igång på direkten. Landade en sen kväll och dagen efter gick jag till jobbet fortfarande med ett hela mitt rum nerpackat och en tom kyl här hemma och massa andra saker som skall göras... ni hajar, det har varit lite körigt!

Men NU börjar jag känna att jag kommit i ordning igen. Jag tycker inte om det där med att inte vara i ordning så jag har spenderat de senaste dagarna och kvällar efter jobb att fixa här hemma. Ebba, min roomie skrattade dock åt mig när jag kom hemsläpandes på en rosa sammets puff och lite andra prylar till rummet men struntat i att köpa någon mat. Lite på den nivån kan mina prioriteringar i livet ligga på ibland he-he! A girl needs her pink velvet ottoman right!?


Likes

Comments

Hem till Sverige och mammsis. Ikväll blir en lugn hemmakväll för imorgon ska jag packa hela dagen... På måndag flyger jag ÄNTLIGEN tillbaka till Sydney.

Likes

Comments

Herregud vilka dagar det har varit i London. Jag var där i 3 dagar men det känns som ca ett års lång pilgrimsfärd?? Jag har omvärderat en hel del vad gäller relationer för gud vad man kan lära sig om sig själv och livet efter möten med människor. För det blev några sådana eftersom jag har kvar några gamla vänner som bor där. Behövde verkligen åka dit för att stänga lite dörrar så att nya kan öppnas. Har också hunnit med att göra massa trevligheter med min så fina vän Josefine.

Likes

Comments

Hade så kul igår!! Hängde på Cirque, Libertine och de första bilderna är från efterfest klubben "House party" som är inrett som ett hem lixom, ball! Varför finns det inte klubbar som dessa i Sydney??

Likes

Comments