Paris i bilder

God morgon fina läsare✨🌸
Som ni såg från senaste inlägget var jag påväg till Paris. Shit vilken resa det har varit. En av de bästa resorna jag gjort faktiskt och det bästa av allt, att göra det med min bästa vän vid min sida. Vi hade aldrig rest ihop tidigare vilket är lite ”läskigt” då det antingen kan förstärka en relation eller förstöra den helt. Men det gjorde att vi kommit varandra mycket närmare ♥️
Vi var där i ca 4 dagar och många har frågat.. vad gjorde ni? Vi gjorde inte så speciella saker faktiskt. Vi hade mycket otur med saker men det vände vi snabbt med att tänka positivt och började skratta åt allt istället. Det var ju demonstrationer där under lördagen och många butiker och resturanger hade stängt under dagen. Det var helt tyst i Paris där på morgonen. Vilket var en obehaglig känsla för vi hade hört polisbilar under hela natten. Anyways.. under kvällen bestämde vi oss för att gå ut och äta då det hade lugnat sig under kvällen. Träffade på en man som berättade att han var från Schweiz, han hade kommit till Paris med hans två barn och fru men demonstranterna hade slagit honom och hans fru och tagit deras pass och plånbok. Han hade själv ett blåmärke på kinden och både jag och min vän kände för honom. Tänk själv om du var i den situationen? Han frågade om pengar för taxi för att ta sig till sin familj som var på hotellet vid Disneyland. Min vän gav honom lite pengar så han skulle klara sig under kvällen i allafall. Och det bästa känslan av allt? Man märkte hur tacksam han var. Vet att det finns folk som tänker ”han har lurat er?” Men vi har i allafall gett pengarna till en bra anledning.

Finns massa mer saker som hände under resan. Exempelvis vår receptionist som började flirta med oss och att vi träffade en fashion designer där helt random som berättade att han gjort klänningar till Paris fashion week. Om ni vill veta mer kan jag göra ett nytt inlägg eller göra en GRWM på youtube och berätta mer.

Här kommer lite bilder från resan. Enjoy😘

Nu i efterhand önskar jag att jag hade tagit mer bilder 🙈

  • Nära Andréegatan, Göteborg

Gillar

Kommentarer